ALMANCAX => Almanca A1 Sınavı, A2, B1, Almanca KPDS, KPSS ve Diğer Almanca Sınavlar İle İlgili Paylaşımlar

Konu: DEUTSCH START A1 Sınavı 25 tane mektup örnegi.

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ]

:END:RU 10.02.2009 17:20:54

ben biliyorum rusca, cevirebilirim ama biraz sacma oluyor..cevirdigin zaman bizim alisageldigimiz mektup orneklerinden biraz farkli oluyor.. cok sasirdim nerden buldunuz bu mektuplari..
 1=kiz arkadasinizi kendi evinize davet ediyosunuz, belirli bi zamanda, program ayarlayiniz..
2=arkarasina mektup, ben onu tren istasyonundan alip gelemiyorum,cunku calismaliyim,ama o benim evime otobusle gelebilir, adres;...  benim esim evde olacak...

kaderim 13.02.2009 21:08:18

arkdaşlar meraba  ben yeni üye oldum bu almnca sınavı çok canımı sıkıyor 4 aydır kursa gidiyorum kursta herşeyi vemediler yeterli mi sizce martta sınavım var 16 sında  benim i.in dualarınızı bekliyorum

NİLSENAM 13.02.2009 21:12:03

Alıntı yapılan: kaderim - Şubat 13, 2009, 09:08:18 ÖSarkdaşlar meraba  ben yeni üye oldum bu almnca sınavı çok canımı sıkıyor 4 aydır kursa gidiyorum kursta herşeyi vemediler yeterli mi sizce martta sınavım var 16 sında  benim i.in dualarınızı bekliyorum

kaderim bence  yeterli gelir....ama seninde çalışman gerekir.....sitemizde sınav soru benzerleri mevcuttur.....

ordanda yararlanabilirsin....hiç canını sıkma çünkü sorular çok basit,rahat ol.....

Allah yardımcın olsun....başarılar....

Gökan 13.02.2009 23:41:21

Hepinizin emegine saglik cok ama cok tesekkür ediyorum googlede cok arama yapip saatlerimi harcamistzim böyle örnekler bulabilmek icin harikasiniz tekrardan tesekkürler

karakartalali 23.10.2010 14:41:38

Bu sitede emeği geçen herkeze teşekkürler...

ahmetsenol 06.12.2010 20:50:55

Arkadaslar mektuplarinizin cogu yanlis yada eksik..Oncelikle  mektuplarin adres  tarih  baslik yazilmasi gerekiyorve B1 icin cok kisa mektuplar..Benceemin olan arkadaslar mektuplarini paylassin  yoksa  yanlis bilgilenmeden dolayi   herkes yanlis yapabilir.Tesekkürler..

tunalı 17.11.2012 15:59:24

vielen dank mein freund für briefen es sehr wiehtig für mein deutsch ich arbeite immer prüfung. hoffentlich ich würde gewinnen.

adaizmir 17.11.2012 19:47:40

Alıntı yapılan: kaderim - Şubat 13, 2009, 09:08:18 ÖS
arkdaşlar meraba  ben yeni üye oldum bu almnca sınavı çok canımı sıkıyor 4 aydır kursa gidiyorum kursta herşeyi vemediler yeterli mi sizce martta sınavım var 16 sında  benim i.in dualarınızı bekliyorum

kader benımde martda sınavım var aynı tarıhlerde bende 4 aydır okula gıdıyorum,senden rıca edıyorum bol bol kelıme ezberı yap

ve bırde şu lınkı tıkla bılgısayarına ındır bu programı bılgısayarını sen her actıgında sana otomatık bır pencere acıyor ve turkce almanca ezber yapabılmen ıcın sana soru soruyor bılemedıgın soruyu yenıden ekrana getırıyor harıka bır program
ıstedıgın kelımelerı hafızasına yazarak sana hatırlatmasını saglayabılırsın
https://www.programlar.com/easywords/h0j.1l.1

bolşans

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ]