ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Aile Birleşimi Başvuru formunun Dolduruluşu !

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6

Burhan_66_tr 27.06.2008 16:40:49

sagolasın arkadasım yalnız o adresten tıklayınca direk yüklenmiyo yine aradımda buldum o sayfadan cok tesekür ederim.
sayfa sarı görünüyo ama nasıl olacak bu anlamadım yazılarda cok okunmuyo :( 
asagıda adres yazmıslar ...................den................  yazıyo orayıda bi şekil doldururum da sayfa okunmuyo ve sarı ben bunları not alayımda bari orda doldurayım aynısını ellerine saglık

Selamet 27.06.2008 17:43:58

Arkadaslar o verdiginiz linkde direk konsoloslugun ana sayfaasina baglaniyor ben orda bakip da forumu bulamadim eger sizde varsa bulup buraya ekleyebilirmisiniz. Aile Birlesimi icin Vize Basvuru Formunu simdiden cok Tesekkür ederim.

Burhan_66_tr 27.06.2008 20:23:24

https://www.uploadyeri.com/810ikamet%20dilekcesi.pdf  arkadasım burdan indirebilirsin ben indirdim upload ettim ama istanbul.diplo dan indirdim ankaradan degil farkedermi etmezmi bilmiyorum.

Konsoloslukta ne var ne yok ne sorarlar ne sormazlar bendem onları bilmiyorum onları arastırıyorum ayın 2 sinde randevum var

duygu_0354_duygu 27.06.2008 20:45:10

Alıntı yapılan: Selamet - Haziran 27, 2008, 05:43:58 ÖS
Arkadaslar o verdiginiz linkde direk konsoloslugun ana sayfaasina baglaniyor ben orda bakip da forumu bulamadim eger sizde varsa bulup buraya ekleyebilirmisiniz. Aile Birlesimi icin Vize Basvuru Formunu simdiden cok Tesekkür ederim.
mrb arkadaşım birde şu linki tıklaa

https://www.ankara.diplo.de/Vertretung/ankara/tr/04/Visa/Antragsformular__FZ__download,property=Daten.pdf
ok?ben buldum ama eğerki o linkte çıkmıyorsa aşama aşama nerden bulacağını yazarım...

Burhan_66_tr 27.06.2008 21:27:56

arkadaslar bu formdaki asagıdaki adres kısımlarını bi acıklarmısınız ve birde ek belge var onu istememişlerdi benden ben sormustum telefonda eşiniz alman oldugu için size gerekmiyor demişti gerekiyormu acaba ve konsoloslukta sorunlar cıkıyomus galiba bir belge daha eksik felan diyolarmıs sürekli öyle duydum Allah yardımcımız olsun. bu formun dedigim gibi alt kısmınıda bi acıklarsanız sevinirim

Saygılar

Selamet 28.06.2008 10:57:14

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Haziran 27, 2008, 08:45:10 ÖS

Tesekürler duygu arkadasim simdi link calisti ve forumu da indirebildim :)
https://www.ankara.diplo.de/Vertretung/ankara/tr/04/Visa/Antragsformular__FZ__download,property=Daten.pdf
ok?ben buldum ama eğerki o linkte çıkmıyorsa aşama aşama nerden bulacağını yazarım...

duygu_0354_duygu 28.06.2008 21:12:40

Alıntı yapılan: Selamet - Haziran 28, 2008, 10:57:14 ÖÖ
Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Haziran 27, 2008, 08:45:10 ÖS

Tesekürler duygu arkadasim simdi link calisti ve forumu da indirebildim :)
önemli değil canımmm :)

Burhan_66_tr 30.06.2008 12:53:09

Arkadaslar bu formu dolduranlar varsa en altında adres bölümü var orasınıda bi acıklasın acil lazım yarın basvuruya gidecem 20 ytl mi veriyim bi adres yeri için
bi yardım edin size zahmet ......den...... kısmını

duygu_0354_duygu 30.06.2008 14:44:20

Alıntı yapılan: Burhan_66_tr - Haziran 30, 2008, 12:53:09 ÖS
Arkadaslar bu formu dolduranlar varsa en altında adres bölümü var orasınıda bi acıklasın acil lazım yarın basvuruya gidecem 20 ytl mi veriyim bi adres yeri için
bi yardım edin size zahmet ......den...... kısmını
arkadaşım nerede oturuyorsan oranın adresini vereceksin. mesela ben yozgatta ikamet ediyordum yozgatın adresini verdim. cadde sokak isimlerini türkçe yaz. mesela x caddesi x sokağı gibi...

Burhan_66_tr 30.06.2008 17:24:43

ben yorgunluktan anlatamadım herhalde adres yerleri tamam da en üstte yer diyo en alttada ........den......  yazıyo   orda  yozgat..den..02.07.2008 mi yazacaz ben onu sormak istedim

duygu_0354_duygu 30.06.2008 21:26:57

Alıntı yapılan: Burhan_66_tr - Haziran 30, 2008, 05:24:43 ÖS
ben yorgunluktan anlatamadım herhalde adres yerleri tamam da en üstte yer diyo en alttada ........den......  yazıyo   orda  yozgat..den..02.07.2008 mi yazacaz ben onu sormak istedim
burhan arkadaşım. geçen hafta pasaportumu kaybettiğim için tekrar vizeye başvurmuştum. oradaki görevlilere sordum. hangi şehirdeki konsolosluğa başvurmuşsan onu yazıyorsun. örneğin ankaradan başvurmuşsan  ANKARA den ....... ( bu noktalı yere randevu tarihini yani görüşmeye gittiğin gününün tarihini) yazıyorsun)
ok?

Burhan_66_tr 01.07.2008 01:15:11

sagolasın arkadasım son gün bu gün o yüzden cok telaslandım. telaslanmak degil aslında yoruldum ugrasmaktan. yani cok ugrastırıyolar okudukcada insan bunalıma giriyor. bu yüzden sasırıyorum herkes farklı yuerlerde farklı şeyler yazıyo mecburen bizde okuyoruz ben ilçede oturdugum için merak ettim. çünkü burası semt degil ilçe mesela mardin-nusaybiye, almanyaya yazdıgım için dilekçe yazarken en meshur olan yer yazılır yani yozgat o yüzden bende yozgat yazdım inşAllah sorun cıkarmazlar

vede fotografın arkasını acık gri renkli yaptırdım cünkü üzerimdeki zaten beyazdı inşAllah onlarada sorun cıkarmazlar. cıkarırlarsa kafayı yerim zaten orda bu kadar ugrastık ben gecen sene 9. aydan beri ugrasıyorum almanca kurstu sınavdı bir seferde aldım belgeyi ama yinede işler bitmiyor. artık yoruldum valla
birde zaten bu işlerle ugrasırken calısmıyoruz maddiyatta işin içinde ayrı bi sıkıntı olusturuyor:)
saygılar sevgiler herkese basarılar Allah yardımcınız olsun

Burhan_66_tr 01.07.2008 01:25:47

ne kadar hareketli günler yasıyoruz. bazende kızıyorum bütün bunlara ama adamlar istiyor işte devlet agırlığını koymuş bir kere

duygu_0354_duygu 02.07.2008 00:34:47

Alıntı yapılan: Burhan_66_tr - Temmuz 01, 2008, 01:25:47 ÖÖ
ne kadar hareketli günler yasıyoruz. bazende kızıyorum bütün bunlara ama adamlar istiyor işte devlet agırlığını koymuş bir kere
peki resmin biometrik mi?

duygu_0354_duygu 02.07.2008 00:38:50

Alıntı yapılan: Burhan_66_tr - Temmuz 01, 2008, 01:25:47 ÖÖ
burhan arkadaşım ya anlamadım sen oraya neden yozgat yazdın .....den.... kısmına. hangi konsolosluğa müracat ettğin şehiri yazacaksın. ankara konsolosluğuna müracat edeceksen ankara, izmire edeceksen izmir, istanbul konsolosluğuna müracat edeceksen istanbul... gibi. yanii eğerki istanbl kons. müracat edeceksen;
İSTANBUL ... den xx.yy.2008 yazacaksın bu x ve y li yere randevu tarihini yazacaksın..

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6