esma 41 06.08.2012 03:01:59
Alıntı yapılan: ozan - Ağustos 03, 2012, 03:27:39 ÖÖ
merhaba arkadaslar.
ben ozan.kirsehirde dogdum ve büyüdüm.simdi 10 yildir berlinde yasiyorum.Allah'a sükür yasiyoruz.berlin cok güzel.![]()
ozan 07.08.2012 01:56:34

Halukibrahim 28.08.2012 23:58:18
Selamlar herkese bende aranıza Adana'dan katılıyorum , katılma nedenim , Allah kısmet ederse eğer kuzen imin düğünü için , Eylül sonu eppingen de olmayı düşünüyorum davetiye bekliyorum , maaş , ev durumuna göre şartlar istiyorlarmış davetiye yollayan kişiden , ilk defa yurt dışına çıkacağım için doldurulmuş vize örneği arıyordum , ALMANCA X sitesinde buldum tek , ama eklenen resimler açılmıyordu , Baybars arkadaş sağolsun yenilerini ekledi aklıma takılan sorularda bilgilendirdi sağolsun , bu sayede siteniz ile tanışmış oldum 1 ay kadar kalmayı düşünüyorum Evlilik vs durumları yok işin içinde ama belli olmaz :-) olursa epey bir uğraş bizi bekliyor demektir. turistik vize konusunda önerileri olan varsa eğer paylaşımlarınızı bekliyorum , herkese iyi günler K.i.b - A.e.o
esma 41 31.08.2012 16:27:40
Alıntı yapılan: Halukibrahim - Ağustos 28, 2012, 11:58:18 ÖS
Hallo , ich komme aus , Adana / TurkeiSelamlar herkese bende aranıza Adana'dan katılıyorum , katılma nedenim , Allah kısmet ederse eğer kuzen imin düğünü için , Eylül sonu eppingen de olmayı düşünüyorum davetiye bekliyorum , maaş , ev durumuna göre şartlar istiyorlarmış davetiye yollayan kişiden , ilk defa yurt dışına çıkacağım için doldurulmuş vize örneği arıyordum , ALMANCA X sitesinde buldum tek , ama eklenen resimler açılmıyordu , Baybars arkadaş sağolsun yenilerini ekledi aklıma takılan sorularda bilgilendirdi sağolsun , bu sayede siteniz ile tanışmış oldum 1 ay kadar kalmayı düşünüyorum Evlilik vs durumları yok işin içinde ama belli olmaz :-) olursa epey bir uğraş bizi bekliyor demektir. turistik vize konusunda önerileri olan varsa eğer paylaşımlarınızı bekliyorum , herkese iyi günler K.i.b - A.e.o
Halukibrahim 02.09.2012 00:27:05
3,14 30.09.2012 15:13:41