dielosch
02.10.2008 23:31:19
BILL
Onun en romantik yanı..
Tokio Hotel'in lideri gerçek aşkı bulmak için deliriyor.şimdi rüyalarındaki kızın kim oldugunu bilmek istiyor..Siz olabilirmisiniz? Okuyun ve yanıtı bulun..
Para Rato (İngilizceye cevrilmeyen -dogal olarak Türkçe'yede- portekizce bir isim)
Onun milyonlarca takipçisi oldugunu düşünürsek,Tokio Hotel'in solisti hayatı boyunca hiç kalp acısı çekmemiş.Bunu onun bu yanını aydınlatıcı bir itirafı gösteriyor:''Uzun bir ilişki arıyorum,bir gecelikleri sevmiyorum..'' Yarım yada bir yıl gectikten sonra bile hala iyi arkadas olabilmeliler.
''Hiçbir kesin ilişkimi bozmadım..'' diyor Bill.Kim demiş aşktan sonra arkadas kalınılmaz diye? Almanlara göre ,bu mümkün..
Rüyalardaki kız
Herkesin hayal ettiği bir insan vardır aklında..Bill kızlarda ne sevdiğini netleştirmiş: ''Benim hayalimdeki kız esmer ve parlak gözlü olmalı..'' Diye garanti ediyor solist.. Bu arada tırnaklarına nasıl dikkatlice baktıgını gördünüzmü Bill'in? Çünkü Bill'in eller için ekstra bir gözü vardır!
''Ben bir kızın teninin bebek teni kadar yumuşak olmasını severim''diye açıklıyor..O tırnakları uzun ve ojeli seviyor.. Sürpriz olmucak birşey daha,rüyalarındaki kız tırnak yememeli!
Baştan çıkarma silahları
Büyük bir şarkıcı olduğunu düşünürsek, Bill berbat bir dansçı olduğunu itiraf ediyor. Yani, onunla birlikte bir dans kulübüne gitmeyi düşünmeyin. (Gittik de o kaldı xD ) “Diğerlerinin dansını izliyorum ama bunu tamamen sevmiyorum.”diyor. (Çeviren kişi filigranlar yüzünden buradaki bir kısmı çevirememiş ama, filigrandan sonraki yeri çevirmeye devam ediyor ve ben de ediyorum) Hayal edebiliyor musunuz? Muhteşem! şimdi onun gibi bir erkeği nasıl baştan çıkaracağınızı biliyorsunuz. (Maalesef bilemiyoruz) Not aldınız mı? (Alamadık çünkü okuyamadık >( )
Olaylar
Harika bir rockçı gibi, Tokio Hotel’in şarkıcısı garanti veriyor: “Çılgın ve özgür bir kızla beraber olmak isterdim.” Normalde, olmasa da, onlar birbirlerini desteklemezdi! Ve Bill kendisi gibi hassas olan kızlardan hoşlanıyor. Çünkü öyle görünmese de, o gerçekten hassas. Rüyalarının kızının ayrıca süper konuşkan ve cana yakın olmasını istiyor, (ne çok şey istiyor ya :S ) ama en merak edilen şey; o kızları sevdiğini garanti ediyor. (Burada söylenen şeyi çeviren de anlamamış, sanırım İspanyolca’ya özgü bir ifade) Konuştuğu kadar iyi öpüşebilir mi?
Aşık olmak istiyor
Grubun lideri aşkı tekrar tatmak istiyor. “O his gerçekten muhteşem!”diyor. “İlk görüşte aşka inanıyorum ama ilişki adım adım ilerlemeli.”diye sonlandırıyor. Kim onun makyajla çok tatlı olduğunu düşünür? Tabii ki bu kesin, bunun yanında, onun güzel bir sesi, bir fizik skandalı, bir stili ve göğsünden daha büyük olan bir kalbi var. Tek yapmamız gereken şey beklemek (çeviren burayı tam anlamamış) ve o gerçek aşkını bulacaktır. Bakalım o İspanya’da bir yürüyüşe çıkacak mı, çünkü kim bilir…Belki de o sizsinizdir! (He, he bekleyin siz xD )
ALINTIDIR...
...mystery...
03.10.2008 00:01:14
ben tanımak istiyodum tanıttığınız için teşekkür ederim..

bende yardımcı olurdum ama sonra artık

bugün yoruldum birazdan çıkarım heralde sende çıkmışsın zaten

ama hep Bill hep Bill olmazki yaaa birazda Tom istiyoruz
dielosch
03.10.2008 22:44:15
Tom ile Tom hakkında ..
Benim için arkadaşlık çok önemlidir . Bana güç verir. Ana okulunda ilk gerçek iyi arkadaşımı edinmiştim.Her zaman 4.sınıflarla uğraşıp bela arardık.Bunun çok cool olduğunu düşünürdük. Onlardan daha küçük olmamıza rağmen , her zaman onları döverdik. Ne yazık ki arkadaşım başka bir şehire taşındı , bu çok üzücüydü.Birbirimizi bir daha görmedik , ama o benim en iyi arkadaşımdı.
Bill ve ben "kılavuz" çocuk olarak yetiştirildik , çünkü ebeveynlerimiz çalışıyordu.Bu ; ya anneannemizde ya da evde tek başımıza olmamız anlamına geliyor. Ama anneannemin artık öğleden sonra bizim için zamanı olmadığında , okul sonrası programa gitmek zorundaydık . Ordan kesinlikle nefret ediyordum.
İlk olarak , diğer çocuklarla anlaşamıyorduk , 2. olarak da yemekler tamamen iğrençti.Her zaman bir etle iğrenç bir sos olurdu.3. olarak , ödevlerimizi orada yapmak zorundaydık.Ancak onları bitirdikten sonra dışarı çıkıp oynayabilirdik.
Her zaman kızlara olan bir şey vardı , onlarla bir kere "völkerball" oynarsan , sana aşık olurlardı.Burası aşk mektuplarının başladığı yerdir.Her zaman tünelde buluşabilir miyiz ? derlerdi. Evet,Hayır, ya da belki.O tünelde emekleyip karşı tarafa geçebilirdin , herkes orda öpüşürdü.Bu sırada okul sonrası programdan nefret ettik ve ayrılmak zorunda kaldık.Oranın cool olduğunu düşünmüştüm !
Ama ana okulu geldiğinde bu kesinlikle mahvoldu.Her zaman "ceza puzzle'ı" yapmak zorunda kalırdım ve hiçbir zaman yapmayı başaramadım.
Ve sonunda okula gittim ve bu beni mutlu etti.Hala okul çantamda neler olduğunu hatırlayabiliyorum.Sadece şekerlerle dolu değildi , 1.sınıf kitaplarım ve haritam , kalem kutum,fişlerim ve bir takım diğer okul eşyalarım vardı.Bu eşyalarla çok mutluydum. Ve her gün büyüyor gibi hissediyordum.
Eğer ana okulundaki gibi berbat olacağını bilseydim,hiçbir zaman gitmezdim.2.günden itibaren her şeyden nefret ettim.Derste diğeriyle konuşmamız yasaktı, ama biz tabi ki bunu uygulamadık.Öğretmenimiz çok gıcıktı.Bill ve beni başından sevmemişti.Tabii ki oraya geri dönmek istemedik,ama annem zorladı.Bunun ve annemin benim moralimi bozmasına izin vermedim.Okulla ilgili bu olay dışında , annem bize karşı katı değildi.Her zaman onunla iyi anlaşırdım. Sorunlarımız olduğunda Bill ve bana yardım ederdi.Kendi kararlarımızı kendimiz verebilirdik,bunun sayesinde şuan neyi sevip sevmediğimi biliyorum.
En çok sevdiğim bir şey ise anneannemin spagettisi. O en iyi aşçıdır ve harika bir sos yapar . Ben de yapmayı denedim,ama yapamadım.Bence onun özel bir kabı vardı.Bu yüzden okuldan sonra akşam yemeğine anneanneme giderdik.Magdeburg'da okulun yanında yaşıyordu. Dedem benim örnek aldığım kişiydi.Hatta onun gibi olmak için karate dersleri almıştım.Ama bazı noktalarda ona bu sporu sevmediğimi söyledim.İlk önce hayal kırıklığına uğrayacağını düşünmüştüm,ama onun için bu gayet normaldi.
4.sınıftan sonra köyümüzden taşındık. Orada ( yeni şehirde ) diğer çocuklar bizi okuldan soğutmaya çalıştılar,çünkü hep aşk mektupları alıyorduk .
Ama başaramadılar .. ve ben hala aşk mektupları alıyorum ....ALINTIDIR
yalchin
04.10.2008 12:10:42
ne dersen de adamlar gay

bushidonun tokio hotel diss ini severek dinliyoruz..
Ich hasse Tokio Hotel wer hier noch? Jeder sagt Tom wär’n Ar****och,
jeder sagt Bill hat es nicht drauf, jeder fragt sich wann gibt er endlich auf
konuya renk katmak için yazdım.. yoksa muhalefet olmaya niyetim yok..:p siz onu seversiniz bende bushidoyu di mi