ALMANCAX => Cafe almancax

Konu: Tokio Hotel sevenler ya da tanımak isteyenler burası sizin yeriniz...

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8

Senosh_K 13.10.2008 19:19:04

mystery evet o k kaulitzin k'si :D bide ben burdaki d&r da görmüştüm hemde bütün albümlerini

...mystery... 13.10.2008 19:31:36

;D

burdaki derken? istanbul mu?? ben TR de yok diye biliyordum
bu arada adım gizem mystery'i nedense garipsiyorum... ::)

Senosh_K 13.10.2008 19:40:42

burda derken bursa'yı kastetmiştim bildiğim kadaryla tüm d&r'larda var kusura bakma gizem bi an mystery yazdım :D

...mystery... 13.10.2008 19:45:58

yok istiyosan öyle yaz ama ben sadece söylemiştim kusura bakılıcak bişey yok neyse ben bi bakıyım d&r a bakmştım yoktu ama tekrar bakıyım sağol söylediğin için :)

dielosch 14.10.2008 18:34:30

evet d&r larda olduğunu ben de duymuştum ama pek de olcağını düşünmedim çünkü az sayıda geldiğini ve geldiği gibi bittiğini sölüyorlardı.

sağol yine de bilgi için ben kuzenlerimi görevlendiriyim bari :D bakınsınlar bi :D

...mystery... 14.10.2008 18:44:47

:haha: anneannemlerin evinin dibinde 2 tane d&r var.. :D

...mystery... 21.10.2008 19:07:06

birazda resim mi paylaşsak ne??? ;) :haha: 1.si BİLL ,2.si toptan grup :) 3.süde TOM ;D (çok şeker dimi??ben bu fotosunu çok seviyorum çok masum çıkmış.. :angel: )...burda olanlar zaten bilir ama ben bilmeyen biri bakarsa diye yolladım... ;D neyse sevmeyen birisi bakarsa eğer.. rica ediyorum görünüşleri konusunda kötü yorum yapmasınlar..ama dikkat Edin RİCA ETTİM.. ;)

dielosch 21.10.2008 23:06:56

aşkım işte yaa ne tatlı her zamanki gibi :D

...mystery... 22.10.2008 15:47:13

her zamanki gibi... ;D Tom da tatlı değilmi sence??? :haha: (altta kalırmıyım hiç.. ;D )

dielosch 22.10.2008 17:09:39

burda polislere yakalanmıştı içki kontrolü yapılıyordu çokk tatlı olmasa da tatlı ne de olsa kankim :D

...mystery... 22.10.2008 18:17:38

biliyorum ama.......... :haha: hep tatlı o...şapkası çok yakışmış bi kere.... ;D

...mystery... 22.10.2008 20:23:53

biraz daha bill koyıyım bari şu anda çok TOM yok neden yok bi fikrim yok ama.. :-\ bi tanede TOM koydum ben bu fotosunuda çok seviyorum canım yaa..çok somurtkan ama çok şeker.. utanan:)

...mystery... 22.10.2008 20:41:26

yaa resim atıcaktım bi hata oluştu diyo neyse sonra artık... ;) bende düşündümki çok Bİll Tom muhabbeti yaptık Georg'un psikolojik testi'ni sizle paylaşıyım dedim..hiç beklenmedik şeyler var biliyosunuzdur gerçi ama olsun maksat paylaşım olsun.. ;)

Yüz:

Utangaç bakışlar, sert yüz, yuvarlak çene, sivri burun- Georg'un yüz hatları onun çok utangaç olduğunu gösteriyor.- O, içine kapandığında güvene ihtiyaç duyan biri. Burnu onun huysuz ve  aksi biri olduğunu gösteriyor. Ama bunu sıklıkla göstermez.

Ağaç:
Muhteşem ve dayanıklı bir ağaç, bu kesinlikle her fırtınaya dayanır ama bu çok soyuttur!
Ve bu bireyliğin eksiği. Onu gerçekten etkileyen şey,gövdenin altındaki küçük çiçektir.Bu, Georg'un utangaç olduğunu ve duygularını sakladığını gösteriyor. Ve küçük çiçeğin anlamı:
O çok romantik biri! (açıkçası ben bunu beklemiyodum..Bill tamam ama Georg ??? şaşırdım.. :-\)
Kişisel Portre:
Uzun saç, geniş yüz, düz kirpikler, her şey muntazam. Ağzının şekli çok sevimli. Ama onun büyük gözleri gözbebekleri olmayınca daha çok zombiye benziyor! (zuahaha xD)
Gözleri ruhunu yansıtıyor ve burada Georg gözlerini boşlukta kaybolmuş bakışlarıyla gözlerini kapatıyor. Bu, Georg'un kalbinin içini görmesine izin vermesinden korktuğu anlamına geliyor.

El Çizgileri:
Georg sadık, içten ve güvenilir biri. Bu onun aşk çizgilerinin anlamı. Aşk çizgisi düz bir yolda uzanıyor. Hatta parmaklarına bile yakın, bu onun güçlü bir kıskançlık eğilimi olduğunu gösteriyor.Georg aşk hayatını önemsiyor, ama bu sık sık kontrol dışı değil. Onun uzun ve düz düşünce çizgisi aşk çizgisiyle yatay olarak birleşiyor. O zeki ve dikkatli ama bazen bunun hakkında endişeleniyor. Onun hayat çizgisi çok uzun bir yolda uzanıyor - o sağlıklı ve uzun ömürlü olacak, ve o her amacını takip edecek ve kuvvetiyle ona ulaşacak.

(alıntı)

...mystery... 22.10.2008 20:55:26

işte Tom'un hayat felsefesi benim felsefem gibi kısmen...

--------------------------------------------------------------------------------
Carpe Diem: İçinde bulunduğun anı yaşamaktır.Geçmişin pişmanlığını,geleceğin kaygısını taşımadan şimdiyi yaşamaktır.

ben geçmişin pişmanlığını yaşamam,geleceği düşünmem anı yaşarım ama neden kısmen çünkü ben arada geleceği düşünürüm yani dilarayla hayal kurarken( ;) ) otomatikman geleceği düşünüyorsun..öyle olunca bu felsefe kısmen benim felsefem oluyo çok karışık oldu ama dilara anlar sanırım... ;D nede olsa o benim dilimi çözdü GİZEMCE... :haha: arada takılsada çözdü yanii dünyanın en zor dili benim dilimdir hergün değişir.. :haha: 

zor bi dil dimi dilara??? ;) :haha:

...mystery... 22.10.2008 20:58:56

Tom'u Google'da En çok arayanlar :haha:

Tom Kaulitz'i Google'da en çok arayanlar:

Diller:

1. Greek 

2. Norwegian 

3. Italian 

4. Hungarian 

5. Bulgarian 

6. French

7. Swedish