ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: hala sonuçalanmayan vize delireceğim

Sayfa: [ 1 ] 2

gülümse35 20.05.2009 12:21:48

Merhaba arkadaşlar Ataan abi ,,eşim bugün yabancılar dairesine tlf açmış durumumuz nedir hala sonuçlanmadı diye ,yabancılar dairesindeki kişi işlemlerin tamam olduğunu sadece işçi kurumundan yardım alıp almadığınız ile ilgili onay bekliyoruz fakat telefonda yardım aldığı konusunda bilgi vermişler net teyid vermedikleri için mektup gönderdik mektuba da istinaden oradan mektup bekliyoruz eğer dediğiniz gibi yardım almıyorsanız hemen onaylayacağız ..eşim geçen hafta ayın 14 de evraklarını teslim ettiğinde hemen o gün işçi kurumuna mektubu göndermişler hala oradan cevap gelmemiş malum yarın da tatil en geç pazartesiye mektup gelir demişler.bende öyle internetin başında ağaç oldum inanın birde karşımıza bu çıktı şimdiden sona sizce neler olabilir .bu arada eşimin aldığı herhangi bir yardım yok..

Chete66 20.05.2009 13:44:24

Sabır gulumse sabır.

Sabrın sonu selametse başa gelen çekilir. Madem bu uğurda bu çileyi çekeceğiz sabretmesinide bilmeliyiz. Gerçekten çok zor ama başaracaksın ve başaracağız.

" Inanmak başarmanın yarısıdır "

Allah yar ve yardımcımız olsun...

canan86 20.05.2009 15:59:42

Sabret canim insAllah olumlu bi sekilde sonuclanir vizen

20.05.2009 16:56:13

Kendi rumuzunda yazan sözLer gibi ; Herseye ragmen güLümse.. zor oLdugunu hepimiz biLiyoruz ama üzüLsekde aglasakda SizLansakda oradaki isLemler cabuklasmiyor.. :( Rabbim en tez zamanda bu bekLeme derdinden Kurtarsin hepimizi..

gülümse35 20.05.2009 17:08:06

Arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden haklısınız heşeye rağmen Gülümse Allahın izniyle eninde sonunda olacak ama olan bizlere oluyor ne evliliğimizden bişey anlıyoruz ne yaşantımızdan Allahım hepimize sabır versin ve hemen kavuştursun

merytylor 20.05.2009 17:48:55

Komşum sana en büyük duam Allah seni kocana kavuştursun emi ...

efe20 20.05.2009 17:54:03

icin rahat olsun bosver bısey cıkmazkı enınde sonunda cıkacaktır ınsalah erkenden cıkar sabret 1,2 hafta daha

gülümse35 20.05.2009 18:06:17

İnşAllah arkadaşlar inşAllah hepimizin olur Rabbim sevenleri ayırmasın,,bu arada komşum kocaman AMİNNN diyorum,,

21.05.2009 00:03:08

Siz gerekenleri yerine getirdikten sonra sadece sabredin, gerisi gelecektir... ;)

Chete66 22.05.2009 22:53:50

arkadasim sen alman vatandasi degilmisin ??

gülümse35 23.05.2009 22:28:34

Merhaba arkadaşlar ,,eşim bugün yabancılar dairesine tlf açmış durumumuz nedir hala sonuçlanmadı diye ,yabancılar dairesindeki kişi işlemlerin tamam olduğunu sadece işçi kurumundan yardım alıp almadığınız ile ilgili onay bekliyoruz fakat telefonda yardım aldığı konusunda bilgi vermişler net teyid vermedikleri için mektup gönderdik mektuba da istinaden oradan mektup bekliyoruz eğer dediğiniz gibi yardım almıyorsanız hemen onaylayacağız ..eşim geçen hafta ayın 14 de evraklarını teslim ettiğinde hemen o gün işçi kurumuna mektubu göndermişler hala oradan cevap gelmemiş malum yarın da tatil en geç pazartesiye mektup gelir demişler.bende öyle internetin başında ağaç oldum inanın birde karşımıza bu çıktı şimdiden sona sizce neler olabilir .bu arada eşimin aldığı herhangi bir yardım yok..olaya bak tam bitti derken aksilik işte ocak ayında eşim işçi bulma kurumuna kayıt oldu ama yardım almadan işe başladı işçi bulma kurumuna eşimin kaydı olduğu için  ilk üç ay çalıştığı yere devlet yardımı yaptı eşime değil yani sanırım ilk üç aylık işyerinin eşime ödediği maaşın 400 eurosunu devlet iş verene ödüyormuş.yani 1300 euro maaşı var.eşim orda işe başlayalı 4 ay oldu evrakları teslim ederken ilk üç aylık maaş belgelerini verdi ...ama sonuçta eşim çalışıyor ve türk vatandaşı dilerim bu sorun teşkil etmez

Chete66 24.05.2009 23:21:34

Biraz daha sabır edelim arkadaşım...

gülümse35 24.05.2009 23:26:48

Alıntı yapılan: Chete66 - Mayıs 24, 2009, 11:21:34 ÖS
Biraz daha sabır edelim arkadaşım...

chete66 arkadaşım sabır sabır zaten başka çare var mı sende hannover ben de hannover durum ortada benim eşim türk vatandaşı,,sanırım sen alman vatandaşısın

Chete66 24.05.2009 23:40:32

Evet ama beklemek kadar zor bişey varmı ?

Aynı gun aynı saat aynı yer hannover aynı semt başvuru yaptıgım bir arkadaş vardı. Onun belgeler ulaşmış ve geri tr ye yollamışlar. Bizim belgeler ulaşmamış boyle bir saçmalığın nedeni ne olabilir acaba?

gülümse35 24.05.2009 23:47:41

valla inan bilmiyorum benim iki ay olcak hala tık yok eşim verdi evrakları

Sayfa: [ 1 ] 2