ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: hala sonuçalanmayan vize delireceğim

Sayfa: 1 [ 2 ]

Chete66 24.05.2009 23:49:15

Valla senin adına da üzülüyorum. Kolay degil ki 2 ay beklemişsin. Ben 3 haftada çıldıracak gibi oldum. Bide boyle bişey oldu tümden kafayı yedim :((

EşİMİ ÖZLEDİİİM....

efe20 26.05.2009 00:24:40

arkadaslar ıslemler nerde ne duzeyde en azından bı bılgımız olsa oda yetecek yokmu soyle kargo gıbı suraya ulastı arastırılıyor falan dıye olsa yıne bı nebze ama bu sekılde ınsanın aklına hersey gelıyor bı aksılıkmı var dıye beklemektende nefret ederım zaten
ama hayatın %50 beklemekmıs onu anladım askerlık nereye cıktı bekle sınav sonucu bekle oss kac puan aldım bekle kız arkadasını bekle esını bekle dugunu bekle arkadasını bekle yemegı bekle kırmızı ısıkta bekle hasta olursun iyilesmeyı bekle hadı bunların hepsını takıp edecegın bısey oluyor ama vızede bekle kı bı haber gelsın en ufak ne oldgu bellı deıl bızım haklarımız yokmu herkes esınle gecırecek zamanı nıye hala karanlıkta bı ısık beklermıs gıbı beklıyor nıye babalar yada anneleler cocuklarına hasret kalıyor bumudur 2009un dunyası bukadarmı hersey zalım

cook doluyum coook alah yardım etsın almanyaya gıdınce ılk once entegrasyona deılde psıkologa gıdecem herhalde onuda bekletırler kesın  tickoff:)

Chete66 26.05.2009 00:33:13

:) Hayat herseye ragmen yasaniyor ve yasanmaya deger... :)

Sayfa: 1 [ 2 ]