ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: ALMANYA VİZEM ONAYLANMIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ]

20.06.2010 10:37:35

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Haziran 19, 2010, 02:37:36 ÖS
halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

gozun aydın mutım ınan senın vıze sonucunu ogrenmek ıcın ozellıkle gırdım sıteye hadı gozun aydın Allah gonlune gore verdı duaların kabul oldu

darısı dıger bekleyenlerın basına ınsAllah  alkis:) yuppi:) alkis:) yuppi:)

halayy:) KARDEşİM BENİM , SEVİNCİME ORTAK OLDUĞUN İÇİN TEşEKKÜR EDERİM. SİZ DEĞERLİ DOSTLARIMIN DUALARI MANEVİ GÜCÜNÜ YANIMDA HİSSETTİĞİM İÇN ÇOK MUTLUYUM. ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETTİ.. İNSALLAH TÜM KARDEşLERİMİNDE DUALARINI DUAYAR.. BU DAYANIşMA İÇİNDE BAşLAYAN KARDEşLİKLER İNSALLAH YURT DIşINDA DA , BİRBİRLERİNİ GÖRMEDEN DUA EDEN İNSANLARIN BİR ARAYA GELİP , HAYIRLI BİR DOSTLUKLARDA BULUNMALARINI ALLAHDAN İSTERİM..

fsn38 20.06.2010 11:17:06

GÖZÜN AYDIN KARDEşİM alkis:) alkis:) alkis:) DARISI TÜM BEKLEYENLERİN BAşINA  YOLUN AÇIK OLSUN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN

20.06.2010 11:49:55

Alıntı yapılan: fsn38 - Haziran 20, 2010, 11:17:06 ÖÖ
GÖZÜN AYDIN KARDEşİM alkis:) alkis:) alkis:) DARISI TÜM BEKLEYENLERİN BAşINA  YOLUN AÇIK OLSUN Allah YAR VE YARDIMCIN OLSUN

sevgili arkadasım Allah razı olsun.. darısı dediğin gibi tüm bekleyenlerin basına.

erdal1986 20.06.2010 17:26:04

mutim inan bana senin adına çok sevindim, siteye girdiğimden beri
senin nasıl insanlara yardım ettiğin morel verdiğini gördüm ve inan
vizenin çıktığını çok çok sevindim..
RABBİM sana ömür boyu sağlıklı bi yaşam nasip eylesin inşAllah..
ALLAH yolunu açık etsin..

bizde daha beklemedeyiz..

a.e.o

21.06.2010 09:17:09

Alıntı yapılan: erdal1986 - Haziran 20, 2010, 05:26:04 ÖS
mutim inan bana senin adına çok sevindim, siteye girdiğimden beri
senin nasıl insanlara yardım ettiğin morel verdiğini gördüm ve inan
vizenin çıktığını çok çok sevindim..
RABBİM sana ömür boyu sağlıklı bi yaşam nasip eylesin inşAllah..
Allah yolunu açık etsin..

bizde daha beklemedeyiz..

a.e.o

SEVGİLİ ERDAL KARDEşİM, İÇTENLİĞİN İÇİN TEşEKKÜR EDİYORUM. BİLİYORSUN Kİ BU SÜRECLERİN NE KADAR ÖZVERİ VE BİLGİ GEREKTİRDİĞİNİ , SIKINTISIDA CABASI. ELİMDEN GELDİĞİNCE , BURADA DEĞERLİ KARDEşLERİMİZİN YÜKÜNÜ HAFİFLETMEYE ÇALIşTIM, EYER BÖYLE BİR İZLENİM BIRAKTIYSAM NE MUTLU BANA.. YÜCE ALLAHIM SİZİN GİBİ GÖRMEDEN BİRBİRİNE DUA EDEN KARDEşLERİMİZİN DE İşLERİNİ RAST GETİRSİN , BU DÜNYADA KİşİYE VERİLMİş BANA GÖRE ÇOK BÜYÜK BİR MÜKAFATTIR. TANIMADIGIN VE GÖRMEDİĞİN BİRİLERİNDEN DUA ALMAK..

KARDEşİM, İNşALLAH SENİNDE VİZEN EN KISA ZAMANDA ONAYLANIR VE ELİNE ULAşIR HAYIRLI VE TEMELİNDE İMAN OLAN GÜZEL BİR YUVA KURMAN DİLEĞİYLE... YÜCE ALLAH AYETİNDE şÖYLE BUYURUYOR..
Ey iman edenler, sabır ve namaz ile Allah'dan yardım isteyin. Muhakkak ki Allah sabredenlerle beraberdir.  (Bakara, 153)"

Sabret kardeşim, sürekli edilen dualarını Allahım kabul edermiş. Allah yar ve yardımcınız olsun.

hakim 21.06.2010 16:24:57

Ben sana demedimmi? gec olsun temiz olsun bak sonunda nasil hayirli haberini aldin Allah yolunu acik etsin

roman 22.06.2010 00:43:40

gözün aydin mutim arkadasim vallaa cok sevindim senin adina.insAllah passin en kisa zamanda gecer elinede gelirsin esinin yanina.

22.06.2010 01:46:23

Alıntı yapılan: hakim - Haziran 21, 2010, 04:24:57 ÖS
Ben sana demedimmi? gec olsun temiz olsun bak sonunda nasil hayirli haberini aldin Allah yolunu acik etsin

abi seni görmek çok güzel :) yarın için upseden mesaj geldi umarım passım gelir :)

22.06.2010 01:47:15

Alıntı yapılan: roman - Haziran 22, 2010, 12:43:40 ÖÖ
gözün aydin mutim arkadasim vallaa cok sevindim senin adina.insAllah passin en kisa zamanda gecer elinede gelirsin esinin yanina.

Teşekkür ederim sevgili roman...  Varlıgınızı görmek ve sevincime ortak olmanız çok güzel. Allah mutluluk ve hayır kapılarını cümlemize açar insAllah.

Alp_eReN 23.06.2010 21:10:37

bende tum arkadaslarima tesekkur ediyorum darisi vize bekleyenlere insAllah..ben bu sabah itibariyle kolne geldim ve buradan bu duygularla sizleri selamliyorum ve dua ediyorum...Allah cumlemize rizasina uygun dunya ve ahiret mahcup olmayacagimiz bir hayat bahsetsin insAllah..bu duygu ve dusuncelerle GUZEL GOREN GUZEL DUSUNUR,GUZEL DUSUNUN DE HAYATINDAN LEZZET VE ZEVK ALIR.... BAGI SELAM vesselam..............

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ]