29 nisan 2011 de a1 sınavı olanlar

Başlatan ozlemelih, Şubat 18, 2011, 10:12:32 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozlemelih

bi strese girdimki sormayın eğer yardımcı olursanız sevinirim sınav örneklerine ihtiyacım var bol bol örnek yapmam lazım dinleme biraz zayıf ???

edat

slm bu forumda istedigin kadar örnek bulabilirsin telaslanacak bisey yok..forumu ii arastir isAllah gecersin

fuk_18

benimde aynı tarihde sınavım varr :))

ozlemelih

aa ölemi nerde giriceksiniz sınava ben istanbulda giricem inş kazanırım alkis:)

fuk_18

Alıntı yapılan: ozlemelih - Şubat 19, 2011, 03:14:15 ÖÖ
aa ölemi nerde giriceksiniz sınava ben istanbulda giricem inş kazanırım alkis:)

SENLE AYNI TARİHDE AYNI SAATDE ZATEN O TARİHDE İSTANBULDA VAR SANIRIM SADECE ANKARADA 18 MART DA SINAV EN YAKIN..TAKSİMDEKİ GÖETHE DE GİRCEM SEN  NERDEN SİN ?

ozlemelih

bende orda giricem belki aynı sınıfa düşebiliriz :)

ozlemelih

ben aslında daha erken bi tarihte sınava giriceğimi düşünmüştüm ama olmadı aradım sınav tarihini duyunca sok oldum 2 ayım var Allahım 2 ay stres Allah yardımcımız olsun bide bişiy sorucam elinizde sınav örnekleri varmı  :'(

fuk_18

Alıntı yapılan: ozlemelih - Şubat 19, 2011, 11:58:30 ÖS
ben aslında daha erken bi tarihte sınava giriceğimi düşünmüştüm ama olmadı aradım sınav tarihini duyunca sok oldum 2 ayım var Allah'ım 2 ay stres Allah yardımcımız olsun bide bişiy sorucam elinizde sınav örnekleri varmı  :'(

evet var özel msj attım size

sivass

bende o tarıhte sınava gırecem ve kısmetse ızmırde gırecem okadar heycanlıyım kı anlatamam gecebılırmıyım gecemem mı dıye arkadaşlar elınızde sınav orneklerı varsa yollamanız mumkunmu şimdiden tşk ler ???

ozlemelih

eğer istersen verebilirim sınav örnekleri:)