Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

werdermm

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 13, 2008, 03:16:50 ÖS
bende ist.de gircem ewett :(( yaa werdermm arkadaşım 1. olsun 2. demee nolur temmzuda düğün var:D
bu arada kırşehr7  arkadaşım Allah yardımcımız olsun inşAllah geçerizz... werdermm arkadaşım nereleri neyi çalışmalıyım??? ben goethede değilim başka bi kurstayım lütfen biraz yardımcı olurmuusn bize?
ben sınavı geçeli çok oldu.unuttum valla ;D ama hörende en son duyduğunuzu işaretlemenizi öenririm.mektupdada biraz copy paste yapacaksınız.orda yazana birazda siz katıp mektup oluşturacaksınız.sınavlar değişiyor.başka türlü yardımcı olamıyorum.başarılar.

rose_iz

Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 13, 2008, 03:43:09 ÖS
Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 13, 2008, 03:16:50 ÖS
bende ist.de gircem ewett :(( yaa werdermm arkadaşım 1. olsun 2. demee nolur temmzuda düğün var:D
bu arada kırşehr7  arkadaşım Allah yardımcımız olsun inşAllah geçerizz... werdermm arkadaşım nereleri neyi çalışmalıyım??? ben goethede değilim başka bi kurstayım lütfen biraz yardımcı olurmuusn bize?
ben sınavı geçeli çok oldu.unuttum valla ;D ama hörende en son duyduğunuzu işaretlemenizi öenririm.mektupdada biraz copy paste yapacaksınız.orda yazana birazda siz katıp mektup oluşturacaksınız.sınavlar değişiyor.başka türlü yardımcı olamıyorum.başarılar.

teşekkürler

tuu_ba

ozlem nerdesın kıs senı rehın mı aldılar yoksa sınavda yazcaktın baktım yok yarın bakarım artık annemle sana dua ettık ınsAllah sınavın ıı gecmıstır cevabını beklıyorum gorusuruk

DOĞANAY

ay özlem çatladık meraktan ya ??? nerdesin???

kesmeşeker

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 13, 2008, 07:26:01 ÖS
ozlem nerdesın kıs senı rehın mı aldılar yoksa sınavda yazcaktın baktım yok yarın bakarım artık annemle sana dua ettık ınsAllah sınavın ıı gecmıstır cevabını beklıyorum gorusuruk
kesin rehin aldılar ;D

rose_iz

özlemm nerdesin ??? nasıl geçti sınav umarım herşey güzel geçmiştir.

DOĞANAY

rose-iz bende burdayım ;) napıyosun bakim? ben şimdi genel bi tekrar yapacam eski konularıda.. özlemde gelmedi hala öldük meraktan yaww ??? sende onamı bakıyosun :)

rose_iz

Alıntı yapılan: DOĞANAY - Mayıs 13, 2008, 11:21:24 ÖS
rose-iz bende burdayım ;) napıyosun bakim? ben şimdi genel bi tekrar yapacam eski konularıda.. özlemde gelmedi hala öldük meraktan yaww ??? sende onamı bakıyosun :)
ewet bende özlemi merak ettim nasıl geçti sınavı ne yaptılar biliyorsun bizimde haftaya sınav:S ben kitap 1.i bitirdimm yarın 2.ye başlıcam genel tekrarda. onlar bitsinki haftaya mektup çalışcam hmm bide hören var:s off off=((
özlemm nerdesin sınav zormu???
hilfe:)

werdermm

sınavdan korkmayın boşuna panik yapıyorsunuz.

rose_iz

Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 13, 2008, 11:30:39 ÖS
sınavdan korkmayın boşuna panik yapıyorsunuz.
inşAllah öyledir:)) walla ii geçsin sınav yere göğe yazıcam
kazandımda kazandım::

rose_iz

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 13, 2008, 11:27:29 ÖS
Alıntı yapılan: DOĞANAY - Mayıs 13, 2008, 11:21:24 ÖS
ewet bende özlemi merak ettim nasıl geçti sınavı ne yaptılar biliyorsun bizimde haftaya sınav:S ben kitap 1.i bitirdimm yarın 2.ye başlıcam genel tekrarda. onlar bitsinki haftaya mektup çalışcam hmm bide hören var:s off off=((
özlemm nerdesin sınav zormu???
hilfe:)

betüşşş neden msn.de yoksun???

DOĞANAY

hımm.. zaten schritte 1 basit ya bende onu bi gözden geçiririm.. asıl bu kitapta grammatik var şekerim artikeller partikeller sinir bozucu şeyler:-\  zaten onları tam olarak bi anlasaydık problem kalmayacak dimi cicimm :)

werdermm

sınavda artikelle işiniz yok.aklınızı artikellere vermesin.artikelleri es geçiyorlar.

rose_iz

Alıntı yapılan: DOĞANAY - Mayıs 13, 2008, 11:39:17 ÖS
hımm.. zaten schritte 1 basit ya bende onu bi gözden geçiririm.. asıl bu kitapta grammatik var şekerim artikeller partikeller sinir bozucu şeyler:-\  zaten onları tam olarak bi anlasaydık problem kalmayacak dimi cicimm :)
walla hiç sorma 2.ye bakmadım bendee ama bakasımda yok zaten o kafa karıştırıcı:D
betül acıktım bee:D

DOĞANAY

valla!!! süper ya ozaman biz hep onlardan takılıp kalıyoruz.. ay çok sağol arkadaşım içimi rahatlattın :D

rose_iz

hmm demek artikel yok bu iyi geldi sağoll

werdermm

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 13, 2008, 11:44:12 ÖS
hmm demek artikel yok bu iyi geldi sağoll
artikel varda yok ;D yani siz sınavda artikeli yanlış kullansanız bile sorun yok.bunu bizzat yaşadım ve gördüm.bol şans.