hobileriniz&fobileriniz neler???

Başlatan emosh, Şubat 07, 2008, 07:10:14 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emosh

ben kendimden başlayım :D 
     -hobilerim
#müzik dinlemek
#basketbol oynamak
#gezmekk
#fazla güzel olmasada lirik yazmak

-fobilerim
#örümcek ve dier tüm böcek çeşitleri ama özellikle örümcek

ımm bu kadar kısa olmaması lazım ama aklıma geldikçe yazarım...

gütig

Ben de kisacik, ilk aklima gelenleri yazayim o zaman...Hobilerim arasinda degisik yerler gezmeyi cok seviyorum. Müzik dinlemeyi seviyorum...Fobi sayilir mi bilmiyorum ama kapali alanlarda pek duramiyorum. Ruhum daraliyo, hic hoslanmiyorum...Bir de yüksekten asagiya bakmak beni cok korkutur...

emosh

aaa evet bende unutmuşum bende dayanamam kapalı alanlara gütig seni bilmem ama benim kesinlikle fobilerim arasında

nisanur

hobilerim bisiklet sürmek,yağmurda yürümek,gezmeyi çok severim yüzmeyi çoook severim bilgisayarımla oynamak,yabancı sinemalara bayılırım özellikle korku filimleri müzik dinlemek fobi olarak yükseklik korkum var bukadar

tusem

benim hobilerim ise,araba kullanmak,paten sürmek,yüzmek,voleybol maçı ve turlarla yurt içi tarihi yerleri gezmek,fobim ise yok.

sevval

Benim  hobilerim volleybol oynamak, bisiklet sürmek, yagmurda yürümek, ama Almanya´ya geldigimden beri voleybol oynayamiyorum:( fobim köpekden cok korkarim..

secil26

Benim hobilerim:
1)Puzzle yapmak
2)Roman okumak
3)Ali$veri$ yapmak
4)süratli motosikletler
Fobim yok...

zmerve

kitaplar...kitap okumadan geçen günüm eksikmiş gibi geliyor.müzik dinlemeyi de çok severim.türk halk müziği söylerim atrıca.bu arada voleybol oynarım.küçük dar bir alnda kapalı kalmaktan fena halde korkuyorum:(