Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

slm yakomozlu gece  :)

3,14

--> Günaydin Almancax! :) Herkes nerede yahu, uyuyor musunuz?? Kalkin da konusalim yau. ;D

mehmetemir21

Herkese merhaba,merhaba onur ,merhaba sevgi,merhaba gece,merhaba esma,merhaba ıspanak,merhaba kırşehir merhaba bütün almancax)))))))))umarım herkes çok iyidir

gece

Merhabalar cümnetten millet yine yok slm verip gitmis ;D

bende birazdolasip gideyim bari  cofe:)

SEVGI-40

gece nerelerdesin hic gözükmüyon ;D

3,14

--> Selam millet geri geldim.. ;D Sizi yine yakalamamisim yau... :'( Bir bulusma saati ayarlayalim, o saatte herkes gelsin! :D

--> Selam mehmetemir21, iyiyim sag ol, sen nasilsin? Okulda her sey yolunda mi? :D

--> Selam gece, coktan yoksun, umarim iyisindir. Bir ara konusabiliriz umarim, Almancax'ta görüsebilirsek. :)

--> Selam Sevgi, yine gelmis gitmissin. :) Sen nasilsin, ne var ne yok bakalim? :) Biraz daha bekleseymissin, beni yakalayacakmissin hehehehehehe ;D ;D

gece

Evet onur iyi fikir bak geldim gene yoksunuz ama  ;D

yakamozlu_gece burda yanilmiyorsam eger  :)

nasilsin yakamozlu_gece....

yakamozlu_gece

yaw arkadaşlar bendeki sorun devam ediyor o yüzden almancax pek uğrayamıyorum laf lafı açıyor bölümünüde site arama bölümünden buluyor buraya mesaj atabiliyorum..

gece

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Ağustos 20, 2008, 05:14:32 ÖS
yaw arkadaşlar bendeki sorun devam ediyor o yüzden almancax pek uğrayamıyorum laf lafı açıyor bölümünüde site arama bölümünden buluyor buraya mesaj atabiliyorum..

Cok ilginca ya bende sorun yok diger arkadaslardada yok sanirim olsaydi belirtirlerdi ...

yakamozlu_gece

kalbimi kırdın gece ne yani ben cahilmiyim kullanamuyormuyum formu :o :o istersen bir daha gelmeyim :'( :'(

gece

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Ağustos 20, 2008, 05:19:37 ÖS
kalbimi kırdın gece ne yani ben cahilmiyim kullanamuyormuyum formu :o :o istersen bir daha gelmeyim :'( :'(

Estagfurullah olurmu öyle sey ya bence teknik bir ariza olabilir bir daha konturol et olmassa muhammer beye mesaj atalim senin mesajda  sorun varsa ben atarim...

yakamozlu_gece

zaten muharrem bey düzeltmeye çalışıyor gece teşekkürler naber nasılsın...

gece

Iyiyim cok sükür ne olsun ugrasiyorum iste sizin oralar sicak bizim buralar yagmurlu idare yani sükür ...

ya sen nasilsin ?

yakamozlu_gece

iyidir düğünü yaptık  ;D ;D eşimle dolaşıyoz  :) :) tam dolaşırkende vize geldi   8) 8) şükürler olsun herşey iyi yani

gece

Hayirli olsun Allah Mutlu etsin eh vizede geldigine göre yolculuk göründü yani artik sende bir gurbetcisin ....

yakamozlu_gece

teşekkürler gece saol... :)

3,14

--> Gözün aydin yakamozlu_gece, Allah mutlu etsin, simdiden de iyi yolculuklar dilerim, her sey gönlünüzce olur insAllah, yengemizi üzme hihihi :angel: