Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

ya bi yandan öyle bi yandan böyle işte deseler ki ing. yarın yok üfff uçarak giderim valla :haha:
ing. aramda bir sorun yok da ödevler sıkıyor yaaaa :(

a_ysche

arkadaşlar şimdilik iyi akşamlar sizlere..ilerleyen saatlerde görüşmek üzere  byby:)  byby:)

...mystery...

ing. benim aramda çooooook sorun var(havanıda attın ;D şaka yapmıştım.. :D ) ama ama ama artık seviyorum ing.yi ve anlıyorum :) aslında biliyorum ama unuttum ve kelime bilmiyorum ama kararlıyım öğrenicem ing.yi neyse çok ciddileştirdim konuyu çok dertliydimde :haha:

...mystery...

iyi akşamlar a_ysche byby:)

dielosch

iyi akşamlar canım umarım ben de olurum o zaman :)

...mystery...

aaaa esma abla hoşgeldin..unutmadım seni övmeyi devam ediyimmi? bu arada nasılsın? :)

dielosch

selam ablacım umarım buraya bakarsın da cevap yazarsın... :D Hayırlı geceler diyim artık gece oldu sayılır...Ya da size göre Hayırlı akşamlar desem daha doğru ;D

...mystery...

çok bişey yokki 1 saatçik :)

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 04, 2008, 09:24:19 ÖS
aaaa esma abla hoşgeldin..unutmadım seni övmeyi devam ediyimmi? bu arada nasılsın? :)

Hosbuldum.  :) :)

Yani zorlamak gibi olmasin ama ,istersen övebilirsin tabi.

Sana kalmis...  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 04, 2008, 09:31:06 ÖS
selam ablacım umarım buraya bakarsın da cevap yazarsın... :D Hayırlı geceler diyim artık gece oldu sayılır...Ya da size göre Hayırlı akşamlar desem daha doğru ;D

Iyi aksamlar dielosch .

Nasilsin bakalim?  :)

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 04, 2008, 09:40:51 ÖS
çok bişey yokki 1 saatçik :)

biliyorum olsun 1 saat 1 saattir :haha:

dielosch

iyiyim ablacım valla nolsun :D gizemle uğraşıyorum TR'yi parçaladım da Almanya'da olmak istiyorum diyince...Onu konuşuyorduk...

...mystery...

parçaladın demedim çarpıtma!!!Almanyada ol yada olma umurumda değil bende Almanyada olmak istiyorum ama TRde olmaktan memnun değilim demedim sen dedin!

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 04, 2008, 09:51:32 ÖS
iyiyim ablacım valla nolsun :D gizemle uğraşıyorum TR'yi parçaladım da Almanya'da olmak istiyorum diyince...Onu konuşuyorduk...

Evet biryerlerde buna benzer birsey okumustum.  :)

Sizi kutluyorum bu arada .Fikirleriniz /düsünceleriniz  ayri oldugu halde ve bi ara biraz nasil diyim gerginlik yasandigi halde
birbirimizi kirmadan 
bu konu hakkinda  konusup gülebiliyorsunuz. Ne mutlu size... keske bunu herkes basarabilse.  :)

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 04, 2008, 09:54:41 ÖS
parçaladın demedim çarpıtma!!!Almanyada ol yada olma umurumda değil bende Almanyada olmak istiyorum ama TRde olmaktan memnun değilim demedim sen dedin!
öff gizem tmm yazdıklarından bu anlaşılıyor yok herkes de senin gibi yaparsa zaten ülke bölünüyorda.Sen bilmiyorum ama bugün bir garipsin...Ben öyle düşnüyorum ve sabahtan beri de bunun açıklamasını yapıyorum sana ama sen hala dediğini tekrarlıyorsun.Kapansın konu artık...Birbirimizi kırıp duruyoruz.Daha çok da sen... :(

dielosch

Alıntı yapılan: esma 41 - Ekim 04, 2008, 09:55:47 ÖS
Evet biryerlerde buna benzer birsey okumustum.  :)

Sizi kutluyorum bu arada .Fikirleriniz /düsünceleriniz  ayri oldugu halde ve bi ara biraz nasil diyim gerginlik yasandigi halde
birbirimizi kirmadan 
bu konu hakkinda  konusup gülebiliyorsunuz. Ne mutlu size... keske bunu herkes basarabilse.  :)

evet biliyorum bi süre sonra gülücez.Ama böyle devam ederse cidden kırılcam ..Ne dedim ki ben :( sadece şu anda Tr'de olmaktan memnun değilim dedim.Keşke demeseydim...

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 04, 2008, 09:54:41 ÖS

Ya simdi sizi  övüyordum ...  ;D  bu mesaji okudum.
Tartisin ama sakin birbirinizi kirmayin.
Kiracaginizi da düsünmüyorum dogrusu ....  ;D

Herkesin fikrine saygi duyuyoruz herzamanki gbi ...  ;D degilmi?