stres attığınızı düşündüğünüz şey nedir ???

Başlatan yakamozlu_gece, Eylül 02, 2008, 01:42:40 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

benim sakız çiğnemek ;D ;D....akabinde doğa ya çıkıp gezmek... okey:) okey:)

esma 41

Araba kullanmak ve sesli müzik dinlemek .
Birde kafami  offoff:) yapmak ( bu bir sakaydi tabiki)  :)

pc_doctor

sessizlik

fevziş

kızımla oyunlar oynamak en büyük stres kaynağım canım kızım  alkis:) okey:)

kirsehir7

arabayla gezmek valla bütün gün gezzem hic bikmam. ya:) ;D

RIBERY

benım hobıyım arabayal gezmek ama butun gun degıl bıkarım volebol oynarsam çok ıyı stres atarım

yakamozlu_gece

yalnız kalmakta güzel oluyo stres atmaya.....

SEVGI-40

yalniz kalip (ztn hep yalnizizda yinede ekleyim dedim)  matematik cözmek baya iyi oluyo

...mystery...

kavga çıkartmak ;D nedense stresli olduğum zaman çevremde kim varsa kavga çıkartırım stresten eser bile kalmaz çok rahatlarım..;D

talay68

ben de stresliyken örgü örmeyi severim stresliyken bir başlasam heralde tickoff:)   bütün almancax üyelerine yetecek kadar atkı bere örerim  tickoff:)

yakamozlu_gece

kop:) kop:) kop:)

wild_cobragirl

"Kobra takibi"ni izlemek. Her sinir olduğumda bir bölüm izlemek benim stresimin tümünü alıp götürüyor.

ozan

deli gibi yürümek, hafiftende yagmur yagiyorsa offffffff ,,,stres hemen gider...
hafiften manzarali böyle yesil bir alan veya deniz kiyisi , oturup saatlerce manzaraya bakip dogayi dinlemek,dalgalari dinlemek,,,hem stres atiyo insan hemde ruhu dinliyo...

yakamozlu_gece

müzik dinlemekte çok işe yarıyor hafif müzklerden....

dielosch

metallica veya dream theater la son ses bağırarak şarkı söylemek inan ki çok iyi geliyor sonra etrafı delice dağıtmak ( sonra toplaması ve annemden işittiğim ve beni daha çok streslendiren bağırış ve çağırışlarda cabası :D ) şahsen bunlardan sonra Tokio Hotel dinleyip yada videolarını izleyip hayal kurmak yada fotoğraflarına bakıp yeni çıkan röportajları okurum bunlar cidden beni rahatlatıyorr :D

...mystery...

bu aralar müzik dinlemek ve tabiki ALMANCAX ;D

fevziş

evet haklısın kızıl namazı kıldıktan sonra bide üstüne kuran okundumu stres diye birşey kalmıyo insanda :angel: