her insan bir hayvanın özelliklerini taşırmış peki siz HANGİ HAYVANSINIZ?

Başlatan ...mystery..., Ocak 18, 2009, 01:40:20 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 18, 2009, 07:04:21 ÖS
:-[ utanan:) utanan:) utanan:) utanan:) utanan:) utanan:) utanan:) utanan:)
ama patron üzme benim gece ablamı :-[ :-[ bak utandıı insanın yüzüne vurulurmu canım böyle.... :-\ ;D

...mystery...

...mystery...

siz neymişsiniz mübarek bey.... ;D ;D :haha:

NİLSENAM

bizi düşürdüğün hallere bak mystery....... :zopa: :zopa: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Yani Mystery Su Tatil Gününde Birinin Bana Domuz Demesine Gercekten Cok Ihtiyacim Vardi   :haha: :haha: :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 18, 2009, 07:05:35 ÖS
sebep ;D ;D ;D

Daha ne olsun, darvin halt etmis derken. Neye benziyoruz diyip arastiriyoruz. :D

NİLSENAM

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 18, 2009, 07:08:17 ÖS
Yani Mystery Su Tatil Gününde Birinin Bana Domuz Demesine Gercekten Cok Ihtiyacim Vardi   :haha: :haha: :haha:
;D ;D ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 18, 2009, 07:09:20 ÖS
Daha ne olsun, darvin halt etmis derken. Neye benziyoruz diyip arastiriyoruz. :D
evet yaa... ;D ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 18, 2009, 07:07:40 ÖS
bizi düşürdüğün hallere bak mystery...... :zopa: :zopa: :zopa: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
kim o mystery yaaa hep beraber dövelim bakın ben mystery değilim ben ...mystery...im o yüzden üstüme alınmıyorum benim adımı kullanıpta bana başkaları tarafından suikast düzenlenmesini sağlamaya çalışan arkadaşı bi elime geçirirsem.... :zopa: ne uzun bir cümle oldu yaaa ben bile  ne demek istediğimi anlamadım.... ;D

kirsehir7

ben kurbagaymisim  :haha:
esim at
kizim örümcek  :o

:haha: :haha:

ATAAN

Ya Kirsehir yazdiklarimizi okumadinmi kardes, Ben Domuz Ciktim Yaaaaaaaa :zopa:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 12:47:15 ÖÖ
Ya Kirsehir yazdiklarimizi okumadinmi kardes, Ben Domuz Ciktim Yaaaaaaaa :zopa:

okudum  :haha: :haha:

ATAAN

Yani Canim Kardesim Niye Tuzaga Düsüyorsunuz, O Sitenin Hayvanlari Iggggreeeeennnnccccccccc
:haha: :haha: :haha:

gece

3,14

--> Yalan bu valla yalan... Ben kedi ciktim ya... Annem ayi, babam bukalemun, kardesim de tavuk cikti............ :haha:  Hic gülecegim yoktu, gülmeye dermanim bile yoktu... Paylasimin icin sagol Ufaklik, sen beni güldürdün (siteyle bir olup tickoff:)) ... Allah da seni güldürsün.  :haha: :)

3,14

--> 3,14 Siz bir kaplansınız... Oooo bak bu hosuma gitti... :) hiihi:) :laugh: ;D alkis:) :cryla: