vizem geldı arkadaslar

Başlatan hakan1905, Haziran 10, 2009, 06:13:04 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakan1905

7 haftalık bir serüven  bugun ups sırketının vizemı getırmesıyle son buldu arkadaslar darısı vize bekleyen tüm arkadaslara inşAllah

gülümse35

Amin arkadaşım gözün aydın Allah yolunu açık etsin darısı bizlere inşAllah,,Rabbim bizelerede yaşatır bu sevinci inşAllahh..aminn halayy:) halayy:) halayy:)

KasperSky

Hayırlı olsun darısı başımıza artık :angel: :angel:

engelli83

hayırrlı olsun arkadaşım, bu 7 hafta süresince eşiniz yabancılar dairesine gidip haberdar oldumu?

SABIR

çok sevindim senin adınaa darısı diger arkadaşlara olsunnn işAllahhh

hakan1905

cok sagolun arkadaslar darisi insAllah bekleyen arkadaslarin basina insAllah sizinde bir an önce sevdiklerinize kavusmaniz dilegiyle tabiki kac defa giti engelli 83 arkadasim

SİMURG

Gözünaydın arkadaşım,darısı başımıza :angel:
EE yok mu halayyy halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

hakan1905

cok sagol simurg arkadasim darisi basina insAllah bir an önce sende kavusursun

Chete66

Gözün aydın hakan ;)

KasperSky

Hakan bizim içinde artık dua edersin kardeşim

hakan1905

eywAllah sagolun arkadaslarim dualarim sizinle insAllah allhim bian önce sevdiklerinize kavusmayi nasip etsin

Chete66

Allah'ın izni ile bende cuma uçuyorum. Yarın öğlen pasaportum elimde insalah.

Alıntı yapılan: hakan1905 - Haziran 10, 2009, 11:22:33 ÖS
eywAllah sagolun arkadaslarim dualarim sizinle insAllah allhim bian önce sevdiklerinize kavusmayi nasip etsin
AMINNN...

SEDAT08

Gözün aydin Allah yolunu acik etsin Tebrikler....

exlans

Slm arkadasım,öncelikle gözün aydın cok seviniyorum böyle vizesi gelen arkadasları duydukca alkis:)sana yeni yaşamında sevdiklerinle birlikte saglıklı mutlu basarılı nice uzun yıllar diliyorum RABBiM den :angel:Darısı hepimizin başına insAllah kardesim byby:)

Ozamannnnnnn şimdiiii halay yapmadan nokta koymak olmaz dimi ;Dhaydi arkadaslar hep birlikte halayyyy zamanıııııı halayy:) halayy:) halayy:)

tuana_2009

teprık ederım bundan sonra yolun ınsalah daıma  acık olur  darısı bızım basımıza