Almancax Sohbet Mekanı

Başlatan Mutim, Nisan 20, 2010, 11:40:18 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

meral

selam herkese

meral

evet bencede ayni fikirdeyim

Mutim

Alıntı yapılan: mehmet3348 - Haziran 10, 2011, 08:53:26 ÖÖ
almanya ya gitmedim ama insanlarını şimdiden düşünebiliyorum... % 95 sağduyuludur, hele hele trafik kuralları açısından hem yaya olsun hem araç baya ilerdeler diye biliyorum... herkes kendi işinde gücünde olmalı.. ne dedikodu ne dırdır :) yoksa yanılıyor muyum  ?

söylediklerin dogru ama burada o kadar cok asalik türkler var ki , bu söylediklerinin tam tersini kültür olarak devam ettiriyolar..

dielosch

yine sessiz bir almancax..Admin neredesin yaa böyle miydi burası eski günleri valla çok özledim :(

Mutim

Alıntı yapılan: dielosch - Haziran 19, 2011, 02:29:21 ÖS
yine sessiz bir almancax..Admin neredesin yaa böyle miydi burası eski günleri valla çok özledim :(

Ben herbzamam buradayim ama kimseYi goremiOrum.  Eskilerden Ses Seda yok, giden gelmiyor.

3,14

Alıntı yapılan: dielosch - Haziran 19, 2011, 02:29:21 ÖS
Alıntı yapılan: Mutim - Haziran 27, 2011, 01:08:08 ÖÖ

Ben herbzamam buradayim ama kimseYi goremiOrum.  Eskilerden Ses Seda yok, giden gelmiyor.

--> Esselamü Aleyna Aleyküm Kardeşlerim, ben buradayım, ama sizi özler olduk. Selamlar.

Mutim

Özlenenler yok :)

3,14

--> Hmm... Ya ben özlenen değilim, ya da benim gelmediğimi söylüyorsun. :)

Nasılsın kardeşim?

Mutim

Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 30, 2011, 01:27:02 ÖÖ
--> Hmm... Ya ben özlenen değilim, ya da benim gelmediğimi söylüyorsun. :)

Nasılsın kardeşim?

Iyiiyim kardesim , sen nasilsn? sen bu formun müdavimlerindesin , özlenmessen olmaz :)

3,14

--> Ben de iyiyim sağ ol kardeşim, özle ki özlenesin. :)

ask kızı:)

ben neylerdenim acaba ?=) ozlenen olabilmeyi becerebildimmi acaba ?

3,14

--> Bu sitedeki tüm arkadaşlar özlenir. :)

Mutim

Alıntı yapılan: ask kızı:) - Temmuz 01, 2011, 09:41:40 ÖS
ben neylerdenim acaba ?=) ozlenen olabilmeyi becerebildimmi acaba ?

Yok bu sitede herkes özlenmez , herkesin yeri ayridir :) tabii seninde ask kizimiz :)

gülen38

arkadaşlar merhaba,Almanya da mikrofiber bezler üreten ve temizlik malzemeleri( bulaşık deterjanı, halı şampuanı, zemin temizleyici v.s) kozmetik üreten Türk firmalar var mı?bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.iyi akşamlar

msy04

Merhaba Millet, Hayırlı Cumalar, sağlık ve afiyetle...

Mutim

A1 Sinavi kazanipda gelmeyenler neredesiniz , burasi sizin icin bulunmaz bir nimet unutmayin bunu-

ask kızı:)

Alıntı yapılan: Mutim - Ağustos 28, 2011, 03:11:31 ÖÖ
A1 Sinavi kazanipda gelmeyenler neredesiniz , burasi sizin icin bulunmaz bir nimet unutmayin bunu-
ben burdayim gercekten burasi  beni sinava motive eden tek yerdi ve oyuzden her zamn burdayimm  unutmadim siziii