Burada Duymaya Tahammül Edemediğimiz Sözleri Paylaşalım mı??

Başlatan ...mystery..., Kasım 08, 2008, 10:36:33 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Okumaya tahamül edemedigim sey diyeyin ben

Admin gelir ve derki arkadaslar disari temizlik varrrr   :haha: :haha:

dielosch

karşımdaki beni anlamıyorsa vee sonunda da ben seni anlamıştım sen beni anlamadım gibi bişey söylerse çok sinir olurum  offoff:)

NİLSENAM

tartışma sırasında karşı tarafın sessiz kalmasına hiç tahammülüm yok.öylece susması beni deli eder.

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Aralık 11, 2008, 10:46:53 ÖS
Anliyorum, siz yinede sunu hicbir zaman unutmayin cünkü ilerde sizde kendi evlatlariniza bunlari tekrarlayip durucaksiniz.
Onlar o yollardan gectigi icin göz göre göre sizlerinde o hatalara düsmelerini istemiyorlar hepsi bu.
Mantikli ve objektif düsünürsek gercekten anne ve babamızın bu isteginin gayet dogru oldugunu zaten görüceksiniz.

Bence herseyin hakkını vermek gerek.

Bu oyun oynamak olabilir ders calismak olabilir karsilikli konusmak olabilir kitap okumak olabilir siir yazmak olabilir.
Böylelikle hem siz hemde büyükleriniz mutlu olacaklardir.

Cünkü hicbir Anne-Baba evlatlarinin kötülügünü asla istemez.
haklısınız ama her çocuk gibi bende öyleyim işte bunu yapmamak/yapamamak elimde değil malesef... :-\ :-\ ama bundan sonra dikkat ederim... :)

NİLSENAM

...mystery...

kirsehir7

...mystery...

NİLSENAM

gece

Ben sana demedimmi söylemistim. Bu laflar beni sinir eder   ;D ;D

NİLSENAM

başkalarının hayatımı yönlendirmesini hiç gelemem.yok öyle değil böyle..........diyenler.

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Aralık 18, 2008, 01:25:25 ÖS
başkalarının hayatımı yönlendirmesini hiç gelemem.yok öyle değil böyle..........diyenler.
haklısın.... :zopa: :zopa: :zopa:

bende yalan söyleyen insanlardan hiç hoşlanmam.... :zopa: kısaca yalan olan hiçbir sözü duymaya dayanamam... :zopa:

Senosh_K

bana sen daha küçüksün anlamazsın denildiğinde sinirlerim tepeme çıkıyorrr offoff:) tickoff:)

...mystery...

sen daha küçüksün anlamazsın senacım neden öyle dediklerini ;D ;D

kızdın mı?? :) sadece denemiştim... ;D şaka yani... ;D

gece

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Aralık 23, 2008, 03:42:27 ÖS
Cok biliyorsan kendin yap.

Buda beni deli eder. ;D

benide sinir eder ama.... ;D

cevap : evet çok biliyorum

olur ve karşımdaki insan bana göre çok daha fazla sinir olur... :haha: pişkinlikten dolayı.... :haha: