bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

bide şu kelimelerin ingilizce karşılıklarını ezberlemek içimden gelse süper olucam ama.... :-\ :haha:

NİLSENAM

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Aralık 18, 2008, 02:41:14 ÖS
BUGÜN ÇOK KÖTÜYÜM.ÇÜNKÜ HASTAYIM.
geçmiş olsun.... :-[ :-[

ben bugün çok iyiyim çünkü reading sıvaımda geçti,gitti,bitti oooooooooooohhhhhh dedim yani.... yaril:) bıktım sınavlardan biri bitince diğeri başlıyo bi başladı ama bitemedi bittiği zaman zaten şubat tatili... :haha:

kirsehir7

...mystery...

dielosch

mat. sınavım berbattı sınavımız daha doğrusu herkes yıkılıyodu  :haha: güldüğüme bakmayın yaa üzüldüm aslında ama bilmem yinede mutluyum Almanca setim dün gelmişti ama mat. yazılısı var diye olsa gerek fazla sevinememiştim şimdi onun yerine seviniyorummm

Almanca cd'lerim geldiiii  yuppi:)  clap:)  dance:)  halayy:)  hiihi:)  alkis:)

...mystery...

ciddimisin matematik sınavın kötümü geçti.... :( :( benimki süperdi... :-\ :-\ dün hayatımın en güzel gününü yaşadım yaa :D bugünde etkisi devam ediyo zaten.... yuppi:) hiihi:)

dielosch

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 18, 2008, 07:00:32 ÖS
sevindim senin adınnaaa bitanesii  :-*
sağol ama... :-\

ben senin adına üzüldüm ne yazıkki.... :( o kadar söyledim çalış diye neden çalışmıyosunda kötü not alıcaksın kim gelicek benle Almanyaya sen böyle gidersen... :( :( :'( :'(

kirsehir7

NİLSENAM

dance:)  çok mutluyum  yuppi:)

...mystery...

dielosch

bilmem yaa elimde değil son gün gelmeden oturup çalışamıyorumm üff üff son günde hiç bişey hallolmuyor ne yapıyım huy işte ne yapsam da kurtulamıyorumm  offoff:)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 19, 2008, 08:11:07 ÖS
bilmem yaa elimde değil son gün gelmeden oturup çalışamıyorumm üff üff son günde hiç bişey hallolmuyor ne yapıyım huy işte ne yapsam da kurtulamıyorumm  offoff:)
dilaram yaaa yine neyi son güne bıraktın... :( bende son güne bırakırım her zaman ama ne hikmetse aylardır yetişmeyen iş o gün yetişir bi şekilde hallolur hemde 2-3 sınav olsa bile ;D neden acaba :haha: (gerçekten neden acaba nasıl yetiştirdiğimi çok merak ediyorum sanki içime bişey kaçıyo o zaman herşeyi yapıyo hemen :haha: )

dielosch

ama ben son günde çalışmıyorum ki en fazla 1 saat o 1 saatinde % de kaçı gerçekten çalışarak geçiyor acaba :-\

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 19, 2008, 08:18:51 ÖS
ama ben son günde çalışmıyorum ki en fazla 1 saat o 1 saatinde % de kaçı gerçekten çalışarak geçiyor acaba :-\
:haha: eee çalış o zaman... ;D ;D

dielosch