Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

gizem merak ettim senin performans ödevine ne oldu

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 19, 2008, 10:06:40 ÖS
gizem merak ettim senin performans ödevine ne oldu
hiiiiiiiiiiiiiç yaptım oturdum bayramda onu çevirdim kendim tek başıma kimseden yardım almadan inanamadım kendime... ;D ;D sonra kontrol ettirdim çok yanlış yoktu... dance:) bugünde hoca baktı 30 puanı zamanında teslimden aldım 40 puan içerik 30 puanda sunumdan içeriğe tam puan verse bana yeterde... ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Aralık 19, 2008, 10:05:42 ÖS
şuanlık evet  :haha: :haha:
dedim yaaa banada öyle geliyordu ama 9. sınıf Allah'ım hiç gelme 9. sınıfa millet lisede lise lisede lise diyo hiçte matah bişey değilmiş yani.... :haha:

Senosh_K

gizem biliyomusun  geçen 76 aldığım türkçe sınvaının 2.sindine 100 aldım ve sınıfta birtek ben 100 aldım şuana kadar  alkis:) yuppi:) halayy:)

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 19, 2008, 10:09:33 ÖS
hiiiiiiiiiiiiiç yaptım oturdum bayramda onu çevirdim kendim tek başıma kimseden yardım almadan inanamadım kendime... ;D ;D sonra kontrol ettirdim çok yanlış yoktu... dance:) bugünde hoca baktı 30 puanı zamanında teslimden aldım 40 puan içerik 30 puanda sunumdan içeriğe tam puan verse bana yeterde... ;D
hım süper yaa  inşAllah alırsın ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Aralık 19, 2008, 10:11:12 ÖS
gizem biliyomusun  geçen 76 aldığım Türkçe sınvaının 2.sindine 100 aldım ve sınıfta birtek ben 100 aldım şuana kadar  alkis:) yuppi:) halayy:)
aferiiiiiiinnnnnnnnn..... ;D ;D tebrik ediyorum.... :haha:

bak işte bu 100leri bol bol al lisede yüzünü göremezsin bide benimki gibi kıl bi liseye gelirsen :haha: asla alamazsın mesela Fizik 9lar arasındaki en yüksek not 78 o durumdayız yani... :haha: tarih notları 10 puandan başlıyo 92'de bitiyo (bu notta benim notum ;D )

...mystery...

...mystery...

ve ben tarihe 3 gün boyunca çalıştım... :haha: ondan yani... :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: Senosh_K - Aralık 19, 2008, 10:11:12 ÖS
gizem biliyomusun  geçen 76 aldığım Türkçe sınvaının 2.sindine 100 aldım ve sınıfta birtek ben 100 aldım şuana kadar  alkis:) yuppi:) halayy:)
süper hiç birzaman Türkçe dersini sevmedim öğretmenden dolayı ;D

Senosh_K

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 19, 2008, 10:13:02 ÖS
aferiiiiiiinnnnnnnnn..... ;D ;D tebrik ediyorum.... :haha:

bak işte bu 100leri bol bol al lisede yüzünü göremezsin bide benimki gibi kıl bi liseye gelirsen :haha: asla alamazsın mesela Fizik 9lar arasındaki en yüksek not 78 o durumdayız yani... :haha: tarih notları 10 puandan başlıyo 92'de bitiyo (bu notta benim notum ;D )

sanırım sınıfın en çalışkanı sensin ;D ;D ;D sen ne tür bi liseye gidiyosun (düz,fen,anadolu) off ya o sınıflara gelmek istemiyorum  :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 19, 2008, 10:14:26 ÖS
ben Edebiyattan 85 aldım... ;D bisürü Divan Edebiyatı şiiri açıklamıştık demek doğru açıklamışım... :haha: (kendimden haberim yok yaa ;D ) bütün 9lar arasındada en yüksek not 89 sonrada ben.... :haha:

Senosh_K

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 19, 2008, 10:14:26 ÖS
bizim öğretmende peki iyi değil ama benim 1.sınıftan beritürkçeye yatkınlığım var ama ben mat. -  fen. okumak istiyorum

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Aralık 19, 2008, 10:15:42 ÖS
sanırım sınıfın en çalışkanı sensin ;D ;D ;D sen ne tür bi liseye gidiyosun (düz,fen,anadolu) off ya o sınıflara gelmek istemiyorum  :haha: :haha:
anadolu... ;D

yok yok sınıfın en çalışkanı ben değilim ama bu tarih notum sınıftaki en iyi not bi bu bide biyoloji bide edebiyat sınıfta en iyi not o kadar... ;D

Senosh_K

:haha: :haha: :haha: daha ne kaldı kii biz zaten resimdi müzikti çıkarırsak saydığın kadar ders işliyoruz sayı olarak :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Aralık 19, 2008, 10:16:53 ÖS
bizim öğretmende peki iyi değil ama benim 1.sınıftan beriTürkçeye yatkınlığım var ama ben mat. -fen. okumak istiyorum
öfff benim Türkçe diyince midem kalkıyo nefret ediyorum ben doğru düzgün cümle kurabildiğimi düşünmüyorum bütün hocalar sen sözel derslerde başarılı olursun diyip duruyo banane yaa ben sayısal istiyorum.... ;D ;D 

Senosh_K

:haha: :haha: sen genetik mühendisi olmak istiyordun değil mi ???

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Aralık 19, 2008, 10:18:49 ÖS
:haha: :haha: :haha: daha ne kaldı kii biz zaten resimdi müzikti çıkarırsak saydığın kadar ders işliyoruz sayı olarak :haha: :haha:
bizde resim müzik seçmelii... ;D ben resim ve öüzik yerine Fransızca görüyorum... :haha: