Ilk görüste aska inanirmisiniz ?

Başlatan esma 41, Nisan 27, 2008, 10:36:41 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ilk g

Evet
32 (52.5%)
Hayir
10 (16.4%)
Olabilir
19 (31.1%)

Toplam Oy Verenler: 52

NİLSENAM

bence ilk görüşte olur ve o an biter.sonrasında yerini sevgiye bırakır.tutku olur vazgeçilmezlik olur.

dielosch

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Aralık 18, 2008, 02:58:16 ÖS
bence ilk görüşte olur ve o an biter.sonrasında yerini sevgiye bırakır.tutku olur vazgeçilmezlik olur.

bu lafa katılıyorum daa dün düşündüm bence ilk görüşte aşk yok ya da ben daha yaşamadım

ama hayatımda 3 kişiye aşık oldum sanırım

Hepsi de onları tanıdıktan sonra oldu

Ben hiç birine ilk görüşte aşık olmamışımm

İlk görüşte beğendiğim kişilerse sadece ölesine kişiler olmuşş

Ne gariptir ki ben bunu dün farkettim :-\

...mystery...

aferin sana akıllı evladım... ;D ben diyorum yok diye sen varda var varda var yani... :haha: geldinmi benim sözüme... :haha:

dielosch

ben yok demedim farkındaysan sonra ben daha yaşamadım belki de varrr bilinmezz yaşanmadan anlaşılmaz yalnız şu ilk görüşte aşk ve daimi aşk kısaca gerçek aşk en zor bulunan şeylerden kimisi 7 sinde kimisiyse 70 inde buluyor ... Hiç bulamayanlarda fazlasıyla varr :-\

Neysee yaaa birden kendimi çooook büyük hissettim  kur;)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 18, 2008, 06:59:34 ÖS
ben yok demedim farkındaysan sonra ben daha yaşamadım belki de varrr bilinmezz yaşanmadan anlaşılmaz yalnız şu ilk görüşte aşk ve daimi aşk kısaca gerçek aşk en zor bulunan şeylerden kimisi 7 sinde kimisiyse 70 inde buluyor ... Hiç bulamayanlarda fazlasıyla varr :-\

Neysee yaaa birden kendimi çooook büyük hissettim  kur;)
hissetmene gerek yok sen zaten öylesin... ::) yani hep böyleydin ben tanıdığımdan beri... :)

f_tuba26

ilk görüste ask sanki asktan ziyade görülen kisinin görünüs,cazibe gibi olaylarindan etkilenip,yüksekce bi ucurumdan aniden yere cakilmak gibi bisey diye ifade edildigini duymustum cogu zaman ama tabi karsidaki insani tanidikca bu kuvvetli bir aska ve sonrasinda da yerini sevgiye birakiyormus,keza uzmanlar en büyük askin bile 5 yil kadar sürdügünü sölemisler..bu aski sevgiye dönüstürebilene ne mutlu dimi.... :)

kirsehir7

ask bir kalbin icin de agliyor asskkk

(nedense aklima bu sarki geldi)  ;D

inaniyoruuuuuum  yuppi:)

f_tuba26

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 19, 2008, 12:32:18 ÖS
ask bir kalbin icin de agliyor asskkk

(nedense aklima bu sarki geldi)  ;D

inaniyoruuuuuum  yuppi:)
evet su siralar bu sarki dilime dolandi benim ask bir kalbin icinde agliyor askkkkk

nilgünbulutc

Ben ne ilk görüşte aşka nede aşkın varlığına inanırım.

f_tuba26

Alıntı yapılan: nilgünbulutc - Aralık 19, 2008, 02:27:00 ÖS
Ben ne ilk görüşte aşka nede aşkın varlığına inanırım.
bu ne kati bu görüs ve düsünce aslinda insanlar  farkli duygularida,yasadigi kaderleride inananda var inanmayanda ilk görüste sevende var hic ilk görüste aska inanmayanlarda ne diyelim ne diyelim zevkler farkli oldugu gibi hayat görüsüde farlki saygi duymak lazim ;)

kirsehir7

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Aralık 19, 2008, 02:45:14 ÖS
bu ne kati bu görüs ve düsünce aslinda insanlar  farkli duygularida,yasadigi kaderleride inananda var inanmayanda ilk görüste sevende var hic ilk görüste aska inanmayanlarda ne diyelim ne diyelim zevkler farkli oldugu gibi hayat görüsüde farlki saygi duymak lazim ;)

okey:)  okey:)  ;)

...mystery...

dielosch

olabilirde olmayabilirde garantisi yok  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 20, 2008, 08:26:17 ÖS
olabilirde olmayabilirde garantisi yok  ;D
keşke yanına (alıntı) yazsaydın... ;D ;D

SEVGI-40

3,14