Adam Dediğin !

Başlatan ATAAN, Aralık 21, 2008, 06:17:04 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 23, 2008, 03:54:03 ÖS
Sizleri Ben Laf Lafi Aciyora Alsam Arkadaslar  :haha:
ben geldim herkes kaçtı... ;D ;D o zaman muhabbete burdan devam edelim.... :haha: dememi beklemiyosunuz heralde... :) ben geldim bile... :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Aralık 23, 2008, 03:55:24 ÖS
Evet haklisiniz da konuya biraz heycan katalim dedik iyi etmedikmi  ;D ;D
;D ;D ;D

ATAAN

Sizler konuya baya heyecan kattiniz, millet konu neydi diyecek  ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 23, 2008, 03:56:17 ÖS

haha yaril:) yaril:) yaril:) yaril:) yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 23, 2008, 03:56:17 ÖS
hemen başlığa bakar hatırlarlar siz sıkmayın canınızı.... :haha: :haha: ama tabiki bu şaka konuyu hatırlatalım... ;D da neydi?? :haha:

hıııııı buldummm.... ;D

ADAM DEDİĞİN...

gece

Alıntı yapılan: gece - Aralık 21, 2008, 10:07:17 ÖS
yemek masasında koltuğunu tutacak ama yılışmayacak salya sümük. ağlayacak omzunda yeri gelecek ama sana abanmayacak. -sen yoksan ölürüm- acitasyonu yapmayacak. arabesk dinlemeyecek, dinleyenden haz etmeyecek. vurdulu kırdılı filmlere para verip gitmeyecek. at gözlüğü takıp gezmeyecek sağda solda. kavun peynir yiyecek yemek olmadığında. sushi`yi de deneyecek ama. yeniliğe açık olacak her daim, yemem diye tutturmayacak.

okey:) okey:) Nerde böyle bir adam?   ;D ;D

Konuyu güzel irdelemissin Yesillim kac kere okudum sayende takrar okumus oldum ...  ;) okey:)

Itiraf ediyorum hersey burda basladi  utanan:) utanan:)

ATAAN

Adam Madam Kalmamis Burda Bir Yemek Tarifi Vermediginiz Kalmis Yaniiiiiii
;D ;D

...mystery...

ATAAN

Nerde Basladigini Bende Gordüm Ama Nerde Bittigini Henüz Goremedim  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 23, 2008, 04:03:24 ÖS
Nerde Basladigini Bende Gordüm Ama Nerde Bittigini Henüz Goremedim  :haha:
3-4 mesaj yukarda ben bitirdim diyemem bitirmeye çabaladım ama... :haha: bittiği yeri bende göremedim.. :)

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 23, 2008, 04:02:07 ÖS
Adam Madam Kalmamis Burda Bir Yemek Tarifi Vermediginiz Kalmis Yaniiiiiii
;D ;D

İMADAM BAYILDI 
  :haha:   
--------------------------------------------------------------------------------

Malzemeler :
  5 orta boy patlıcan
  3 orta boy soğan
  3 iri domates (kabukları soyulup doğranmış)
  3 yeşil biber ( doğranmış)
  3 diş sarımsak
  ½ su bardağı zeytinyağ
  1 kesme şeker
  ½ demet maydanoz
  Tuz 

--------------------------------------------------------------------------------
  Hazırlanışı :
Patlıcanları alaca soyup uç kısımlarında 2 'şer cm. kalacak şekilde ortalarından bıçakla yarın. Tuzlu suda yarım saat bekletin.

Bir tavada yağı kızdırın. Patlıcanların suyunu iyice sıktıktan sonra tavaya atıp kızartın. Kızaran patlıcanları çıkarıp geniş bir tencereye yerleştirin.

Tavada kalan yağın içine önce soğanları koyup sarartın daha sonra domates, tuz, şeker ve biberleri atın. 15 dakika ağır ateşte pişirin. Ateşten indirince ince kıyılmış maydanozu ilave edin.

Patlıcanları yarık tarafından eşit olarak paylaştırdığınız harçla doldurun. 1,5 su bardağı suyu ve harcın suyunu ilave ederek kısık ateşte pişirin. Soğuk olarak servis yapın.

Afiyet olsun ...  :haha:

gece

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

:haha: Amaninnn yarin gelicek yorumlari hayal edebiliyorum YESILLIM  en sonunda yemek tarifide verildi birde pasta tarifi vrelimde tam olsun 
  :haha:

esma 41

Adam Bayildi tarifi iste, tam Konuya uygun bence.  ;D

gece

(LALEZAR)

adam dediğin adam gibi olacak!:)))))))))

darılmaca küsmece yok:)ne güzel yazılmışta bunların 4/1 ni bile taşımıyor günüz erkekler:)

anlına silah dayasalar korkmaz asla geri atamz ,gururundan adamın kendisine yüreğine ulaşmanız imkansızdır neredeyse,arabasından ufacık ses gelse hemen tamire gider ama ortada elle tutulur bir problem olmasada eşi ,sevgilisi birşeylere üzülüyorsa onun problemlerini çözmek yerine beceremem korkusundanmıdır nedir korkak gibi kaçar yada kendini geri çeker..kimisi hata yapar anlamaz bile....kimisi hatasını anlar fakat telafi etmek yerine kabullenmeyi seçer (hımmm ewt,ben öyleyim napayım gibi),kadın ruhundan anlamaz,görünüş taş ,kalbi taş,vicdanıda taş kesilmiş egosu tavan yapmış tipler...hıh.

bu arada bu söylediklerim site beylerini kızdırmasın ben geneleme yaparak sevmediğim ve dikkatimi çeken olumsuz yönlerini söylüyorum..

Allahım sen kadın ruhundan anlayan hayırlı eşler nasip et cümlemize:)

ATAAN

Sayin Lalezar, Bu Paylasimi Yapan ATAAN'da Bir Erkek  ;D
Bu Paylasimi Sadece Bayan Arkadaslarimiz Icin Degil Erkek Arkadaslarimiz Icinde Yaptim Hani Belki Feyz Aliriz Diye  ;D
Bu Arada Sayin Gece Ve Sayin Esma'nin Konuma Yapmis Oldugu Sabotajlar Ayrica Degerlendilecektir. Inanmiyorum Ya  Yemek Tarifi Asmislar

...mystery...

:haha: :haha: ama yemek tarifi güzel... Adam bayıldı.... :haha: bence bir deneyin ATAAN bey lezzetli bişeye benziyor... ;D