vizem geldi:)

Başlatan eceerdemir, Aralık 12, 2008, 09:34:25 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bozca50

ben ama zaten Yabancilar Ofisini aradim,konsolosluk diil onuda yanlis yazmisim özür kafani karistirdim yeniden yazgiyim ...

simdi ben burda alman yabancilar offisini aradim dedim ki : ben üniv. ögrencisiyim ve alman vatandasiyim benim gelir göstermek gerkiomu dedim bana hayir gerekmio dediler....alman vatandasi oldugum icin gerekmio dediler , eger türk vatandasi olsaydim gelir göstermem gerekiomus

ATAAN

Alıntı yapılan: bozca50 - Aralık 23, 2008, 12:37:58 ÖÖ
ben ama zaten Yabancilar Ofisini aradim,konsolosluk diil onuda yanlis yazmisim özür kafani karistirdim yeniden yazgiyim ...

simdi ben burda alman yabancilar offisini aradim dedim ki : ben üniv. ögrencisiyim ve alman vatandasiyim benim gelir göstermek gerkiomu dedim bana hayir gerekmio dediler....alman vatandasi oldugum icin gerekmio dediler , eger türk vatandasi olsaydim gelir göstermem gerekiomus
Bu Bilgiyi Size Resmi Yazi Seklinde Verselerdi, itibar edin diyebilirdim ama telefonda soylenen sozlerin hic bir resmiyeti yok. Siz vize asamasina geldiginizde yabancilar ofisi sizden banka hesap hareketleriniz dahil, gelirinizi beyan etmenizi isteyecek. Buna Orjinal Alman Vatandaslarida Dahil. Birakin gelirinizi sormamayi, Esinizi Getirmeniz icin yeterli geliriniz yoksa aile birlesimi yapamazsiniz

bozca50

yani esimi getiremem ögrenci oldukca ?????

bozca50

o zaman nasil yapabilirim ????

ATAAN

Geliriniz Olmadan Mümkün Gorünmüyor, Uzgünüm
Yarin Bir Bakalim Durumunuza, Bir cozum yolu bulmaya calisalim.

bozca50

wallla cok güzel olur ...... ben hata bidaha bi ariyim yabaniclar polisini ......bana nasil haber verebilirsiniz ?

ATAAN

Bana Forumdan Ulasabilirsiniz, Yabancilar Ofisini Tekrar Aramaniza Gerek Yok.
Yarin Forumda Olacagim, O Zaman Gorüsürüz

bozca50

ok yarin görüsüsürz insAllah ama kafama cok takildi yani alman vatandasi olmamizin hic faydasi yok

zorro

kardes alman vatandaslarına ne gelır kagıtı ıstıyorlar nede ev kontrarı sadece ılk evlılıgın olduguna daır bır mektup ıstıyorlar

bozca50

iyi ya bende korkmustum gelir kagiti göstercem diye yani alman vatandasi olmasinin faydasi varmis ;=) tskler zorro eminsin ama dimi sen ???

zorro

kardes benım oyle oldu sadece ılk evlılıgımız olup olmadıgına daır bır mektup ama esının durumuna gore degısebılır krıterlerı ne kımse bılmıyor ama benım bır akrabamda ogrencıyken esını getırmıstı anne veya babadan ben cocuklarıma bakacam dıye bır kagıt vermelerı yeterlı oluyor dıye bılıyorum.sımdı ne desek bos sen basvuru ıslemlerıne basla ondan sonra olaylar zaten gelısır

ATAAN

Alıntı yapılan: zorro - Aralık 25, 2008, 02:45:05 ÖS
kardes benım oyle oldu sadece ılk evlılıgımız olup olmadıgına daır bır mektup ama esının durumuna gore degısebılır krıterlerı ne kımse bılmıyor ama benım bır akrabamda ogrencıyken esını getırmıstı anne veya babadan ben cocuklarıma bakacam dıye bır kagıt vermelerı yeterlı oluyor dıye bılıyorum.sımdı ne desek bos sen basvuru ıslemlerıne basla ondan sonra olaylar zaten gelısır
Sayin Zorro, Verdiginiz Bilgiler Icin Tesekkürler, Ancak Aile Birlesimi Konusunda Orjinal Alman Vatandaslarinin Bile Gelir Durumlari Soruluyor.

zorro

ataan kardes bu ıslerın bır standartı yok bence herkese farklı onu yazdım bence duruma gore degısıyor
almanyada kı ese gore turkıyedekı ese gore bende anlamadım
ve herkesın vıze surecı farklı standarttı yok

ATAAN

Tabi Söylediginiz Gibi Burda Kisilerin Durumlarida Cok Onemli, Fakat Ben Sunu Söylemekte Fayda Görüyorum, Aile Birlesimi Konusunda, Eslerinin Alman Vatandasligi Hakki da Olsa Aylik Gelir Konusunu Gözardi Etmesinler, Sonra Vize Icin Beklerken Bu Sefer Aylik Gelir Problemiyle Ugrasmaya Baslarlar.Orjinal Almanlara Bile Bunu Sart Kosuyorlar.

zorro

evet o konuda arkadasların kafası karısmasın aylık gelır ve ev alman vatandasıda olsa ıstıyorlar.

ATAAN

Alıntı yapılan: zorro - Aralık 27, 2008, 11:22:03 ÖS
evet o konuda arkadasların kafası karısmasın aylık gelır ve ev alman vatandasıda olsa ıstıyorlar.
okey:) okey:)

ATAAN

Bu konu mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Olası nedenleri aşağıdakilerden biri olabilir.

1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.

2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.