bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

_VeRa_

...mystery...

dielosch

süper eğlenceli bi gün sonunda ben de en az gün kadar süper olduğumu düşünüyorum  ;D

kirsehir7

yorgun,yalniz,kimsesiz,SIKILGAN,endiseli,bitkin,sinirli ........  offf bugün nekadar cok sey hissediyormusum

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 27, 2008, 11:39:45 ÖS
yorgun,yalniz,kimsesiz,SIKILGAN,endiseli,bitkin,sinirli ........  offf bugün nekadar cok sey hissediyormusum
:'( :'( :'( :'(

ben fena değilim iğrenç,sıkıcı ve resmi bir yemekten sonra fena değilim... :haha:

dielosch

ATAAN

Bugün Cikolata Günüm, Sabahtan beri Bir Kamyon Yedim Sanirim   :haha:

NİLSENAM

yuppi:)        çok mutluyum.sınavı kazandım.     dance:)

ATAAN

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Aralık 28, 2008, 05:10:42 ÖS
                            yuppi:)        çok mutluyum.sınavı kazandım.     dance:)
#
dance:) dance:) alkis:) alkis:) clap:) clap:) halayy:) halayy:)

gece

yuppi:)        çok mutluyum.sınavı kazandım.     dance:)

halayy:) TEBRIKLER   halayy:)

dielosch

yuppi:)        çok mutluyum.sınavı kazandım.     dance:)

Tebrikler .. İnşAllah ben de birgün sınava girip de kazanırımm  clap:) dance:)  alkis:) halayy:) hiihi:)

...mystery...

süperim ama biraz yorgunumm.... :haha: neden süperim bi aksilik çıkmazsa cuma günü dilaramın yanına gidicem ondan süperim ama havalara uçmamı her tarafımın (özelliklede kanatlarımın) ağrıması engelliyo..... ;D ;D

dielosch

yaa ben de büsch'e söylüyodum az önce yaa ama sevinmek istemiyorum sonra gelemicem daha çok üzülcem  :cryla:

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 28, 2008, 08:24:12 ÖS
yaa ben de büsch'e söylüyodum az önce yaa ama sevinmek istemiyorum sonra gelemicem daha çok üzülcem  :cryla:
gelemicen demek istemiştin sanırım... ;D ;D ben sana yarın haber veririm gelip gelemiceğimi yarın belli olur %70-80 ;)

3,14

RIBERY

NİLSENAM

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 28, 2008, 06:51:37 ÖS
Tebrikler .. İnşAllah ben de birgün sınava girip de kazanırımm  clap:) dance:)  alkis:) halayy:) hiihi:)
tşk.ederim.inş.sende o güzel haberi bize verirsin.