Burada Duymaya Tahammül Edemediğimiz Sözleri Paylaşalım mı??

Başlatan ...mystery..., Kasım 08, 2008, 10:36:33 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

artık Bilgisayarın başından kalksan diyorum.... offoff:) offoff:)

bu sözü duyunca Afakanlar basıyor... :haha:

zeytin

aynen bu söz söze bende sinir olurum biliyosam neden başkasına söyleyim ki dimi yane ;D

...mystery...

dielosch

ben nedense en çok karşımdaki beni anlamayıp bişeyler söylerse yani ben anlatamamış durumuna düşersem ve de karşımda o ' hı hı tamam dilara anladım ben ' gibi yamuk ağızla cevaplar verirse kendimi tutamam valla  offoff:)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 25, 2008, 08:14:56 ÖS
ben nedense en çok karşımdaki beni anlamayıp bişeyler söylerse yani ben anlatamamış durumuna düşersem ve de karşımda o ' hı hı tamam dilara anladım ben ' gibi yamuk ağızla cevaplar verirse kendimi tutamam valla  offoff:)
naparsın?? ;D (ben şimdiye kadar bazen bilerek bazen bilmeyerek çok yaptım bişey olmadıda ondan sordum... :haha: )

...mystery...

bu aralar bana

"coğrafya çalış"

denmesine dayanamıyorum... offoff:) offoff:) içim dışım coğrafya oldu hala çalış diyolar zaten sevmiyorum coğrafyayı.... tickoff:)

NİLSENAM

benimle emir şeklinde konuşan insanlara tahammülüm yoktur.

f_tuba26

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 01, 2009, 02:17:24 ÖS
    benimle emir şeklinde konuşan insanlara tahammülüm yoktur.

benimde öyle dogru bile olsa syöeldigi emir kipi varsa cümlede asla yapmam dinlememde sinir olurum  tickoff:) ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Ocak 01, 2009, 09:45:09 ÖS
benimde öyle dogru bile olsa syöeldigi emir kipi varsa cümlede asla yapmam dinlememde sinir olurum  tickoff:) ;D
o huy bendede var emir veriliyomus gibi hissedersem yada öyle olursa kim olursa olsun onu yapmam  ;D

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 01, 2009, 09:46:09 ÖS
o huy bendede var emir veriliyomus gibi hissedersem yada öyle olursa kim olursa olsun onu yapmam  ;D

--> Ayni huy bende de var ama, senin söyledigin seyler yapiliyor.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 01, 2009, 09:47:27 ÖS
--> Ayni huy bende de var ama, senin söyledigin seyler yapiliyor.
istersen yapma  :zopa: :zopa: :zopa: :zopa:

peppa nin oklavasi elimde ona göre  :haha: :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 01, 2009, 09:48:42 ÖS
istersen yapma  :zopa: :zopa: :zopa: :zopa:

peppa nin oklavasi elimde ona göre  :haha: :haha: :haha:

--> Benim oklavam falan yok senin gibi. Ama yapmadiginda beni ne kadar üzdügünü adin gibi biliyorsun. Haksiz miyim?

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 01, 2009, 09:49:57 ÖS
--> Benim oklavam falan yok senin gibi. Ama yapmadiginda beni ne kadar üzdügünü adin gibi biliyorsun. Haksiz miyim?
:( :(

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 01, 2009, 09:52:24 ÖS

--> Önce bir sey yapmani istiyorum, bu senin icin iyi olan bir sey, önce yapmiyorsun, sonra beni üzüyorsun, sonra da kendini, daha sonra aradan biraz zaman gectikten sonra yapsan da bir anlami olmayacagi zaman yapiyorsun beni bir defa üzüyorsun. Iste olay bundan ibaret Askim.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 01, 2009, 09:56:15 ÖS
--> Önce bir sey yapmani istiyorum, bu senin icin iyi olan bir sey, önce yapmiyorsun, sonra beni üzüyorsun, sonra da kendini, daha sonra aradan biraz zaman gectikten sonra yapsan da bir anlami olmayacagi zaman yapiyorsun beni bir defa üzüyorsun. Iste olay bundan ibaret Askim.

3,14