Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

KONULARI KATLEDEN BIR BEN DEGILMISIM YA BENIM KI MASUMMUS  :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Inanmiyorum ya, Balik Akvaryumdan Disari Atladi.ISYAN VAAAAR   :haha: :haha:

gece

;D ;D ;D

KIM ISYAN ETMIS, hangi  balik akvaryumdan atlamis ?  :haha:

3,14

--> Selamin Aleyküm Gençler. ;D

ATAAN

Benim Kücük Akvaryumdaki Baliklardan Biri Halinin Üstünde Yüzme Denemesinde Bulundu, Tosba Nasil Atladi Anlamadim Valla, Olimpiyatlara Gönderecegim Onu  :haha:

gece

Amaninn  Akvaryumdami var? Hemde Tosbaa, minik Tosbadir heralde  ;D ;D

ATAAN

Yok Balik da, ben sevdigim yaratilmislara genelde sinirlenince Tosba diyorum  :haha:
Tosbalarimda Vardi Ama, firar etti tosbalar  :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 30, 2008, 02:05:44 ÖS
Yok Balik da, ben sevdigim yaratilmislara genelde sinirlenince Tosba diyorum  :haha:
Tosbalarimda Vardi Ama, firar etti tosbalar  :haha: :haha:

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Benim Cümlelerim Gittikce Ilginclesmeye Basladi   :haha: :haha:

gece

zeytin

slm ben geldim yine muhabbet nedir acep

conan10

Alıntı yapılan: gece - Aralık 30, 2008, 02:27:26 ÖÖ
alkis:) yuppi:) dance:)Hosgeldin Conan10  alkis:) dance:) yuppi:)
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 30, 2008, 03:03:18 ÖÖ
iyy hosgelmis sefa getirmis arkadasin  ;D  dance:) alkis:)

Teşekkür ederim, hoşbulduk. Tüm üyelerimize ve sizlere merhaba.

Her daim kabul buyurursanız 2008'in bu son günlerinde, artık tüm gönlümle paylaşımlarımla (Almanca hariç ;D) Almancax'ta olmaya çalışacağım. Buradan haberdar olmamı sağlayan sayın Gece kardeşime ayrı bir teşekkürü borç biliyorum. (bu arada teşekkür nasıl ediliyor, bilen var mı? ;D )

Neyse tanışma faslına geçelim.  ;D utanan:)

İstanbul'dayım, yaşım 19. Almanca'yı bilmiyorum. ;D İnşAllah Alamanca'yı Almancax'ta öğrenicem.

Bu vesile ile şimdiden 2009'unda sizin için hayırlı geçmesini diliyorum. Allah'a emanet olunuz.

Dipnot: Bu hoşbulduk mesajını dün gece yazıcaktım ama ne hikmetse birtürlü yazmak nasip olmadı. İstanbul'da kar yağışı sebebiyle sayın Edison icat ettiği Elektriği bizlere iletemediğinden gece yazamadım. Az önce de tam gönderecektim mesajı ama Bu Edison efendinin yine gıcıklığı üzerindeydi. Neyse çekirge 3. kez kaçamayacak elimde. Bu sefer gönderiyorum yorumu. ;D

conan10

Alıntı yapılan: conan10 - Aralık 30, 2008, 02:23:36 ÖS
Teşekkür ederim, hoşbulduk. Tüm üyelerimize ve sizlere merhaba.

Her daim kabul buyurursanız 2008'in bu son günlerinde, artık tüm gönlümle paylaşımlarımla (Almanca hariç ;D) Almancax'ta olmaya çalışacağım. Buradan haberdar olmamı sağlayan sayın Gece kardeşime ayrı bir teşekkürü borç biliyorum. (bu arada teşekkür nasıl ediliyor, bilen var mı? ;D )

Neyse tanışma faslına geçelim.  ;D utanan:)

İstanbul'dayım, yaşım 19. Almanca'yı bilmiyorum. ;D İnşAllah Alamanca'yı Almancax'ta öğrenicem.

Bu vesile ile şimdiden 2009'unda sizin için hayırlı geçmesini diliyorum. Allah'a emanet olunuz.

Dipnot: Bu hoşbulduk mesajını dün gece yazıcaktım ama ne hikmetse birtürlü yazmak nasip olmadı. İstanbul'da kar yağışı sebebiyle sayın Edison icat ettiği Elektriği bizlere iletemediğinden gece yazamadım. Az önce de tam gönderecektim mesajı ama Bu Edison efendinin yine gıcıklığı üzerindeydi. Neyse çekirge 3. kez kaçamayacak elimde. Bu sefer gönderiyorum yorumu. ;D

Ohh be!! :haha:

ATAAN

Aramiza Hos Geldiniz Sayin Conan10, Ben ATAAN, Forumda Kaldiginiz Müddetce Karsilacagimizdan Emin Olabilirsiniz  ;D