a1 sınavına gıtmeyenler burayaaaa

Başlatan rola, Aralık 27, 2008, 08:48:30 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rola

mektup sabah gırersenız büyük ıhtımalle MAX MULLER cıkacaktır
cvbı İCH WILL DİCH İN HAMBURG BESUCHEN İCH KOMME EINEN TAG SPATER DENN İCH MUSS SAMSTAGARBIETEN KANNSTDU MİCH SONTAG UM 16 00 UHR VOM BAHNHOF ABHOLEN
arkadaslr bunu ezberltın 9 mektup var bunların dısına cıkmadılar şimdiye kadar bu ilk mektup sınavla ilgili sorunlarınız varsa ben yardımcı olmaya calısırım kur;)

cenk673

selam ben ankarada 13.01.2009da sinava gircemde bana ankarada sinav olacagimiz yerin adresini ve sinav icin ücret yatiriyoruz onu hangi hesaba yatircam konusunda bilgim yok bunu bi yazarmisin biliyosun

omerenkur

rola

buyk olsılıkla sabah sa bu olacak buna benzer 9 mktup daha var sınav cıktı cıkalı baska mektup cıkmadı sanırım ben vaktım oldukca ötekı cvpları yazarım buraya

rola

sınav adresı atatürk bulvarı çankaya tarafında en sonda alamn kültür merkezi dıye yazar orda bende 13 de konsolosluğa gıdecem Allah yardım etsın ikimızede

rola

105 yada 107 numara eksık yazmısım oraya

cenk673

rola

cenk673

ben adanada kaliyorum ismim umut eger ogün ayni saatte sinava giriyorsak görüselim

mavili_mavis

merhaba   rola   ben  bu mektuptan  felan ne bısey anlamadım sınava bende gırecegım ama  daha randovı  almadım lutfen yardımcı olurmusun bana e posta  atarsan  sevınırım  mavis_90_90@hotmail.com

exil2009

arkadaşım keşke dediğin gibi olsa ama metinler değişti.