Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

zeytin

ne olsun 15 gün sonra nikah olcak hazırlık falan yapmaya başlıyorum yavaştan nasıl olcaksa bide bunun sıkıntısı var tabi senden naber dersler haricinde hayat nasıl

...mystery...

oooo sen evleniyodun dimi?? :) ne diyim hayırlı olsun ;)

benim hayat süper yarın okulda yılbaşı partisi var çooook mutluyum süper olucak... :haha: zaten ingilizcemde 5 gelicek heralde bahsettiğim performans ödevimden tam puan alıcam sanırım benden mutlusu yok bugün... :haha:

zeytin

oh oh aferin valla şekerim hayat inşAllah 2009 dada böyle şans getirir bide inşAllah hep güleriz :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 30, 2008, 09:22:06 ÖS
oh oh aferin valla şekerim hayat inşAllah 2009 dada böyle şans getirir bide inşAllah hep güleriz :haha:
inşAllah.... ;D ;D yuppi:) yuppi:) alkis:) alkis:) dance:) dance:) hiihi:) hiihi:) halayy:) halayy:)

zeytin

senide inşAllah birkaçsene sonra almanyada iyi bir ünversitede görürüz

zeytin

tabi ilk başta ben gideyimde ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 30, 2008, 09:31:49 ÖS
senide inşAllah birkaçsene sonra Almanyada iyi bir ünversitede görürüz
çok sağol yaa inşAllah dilaramla birlikte gidicez.... utanan:)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 30, 2008, 09:32:18 ÖS
tabi ilk başta ben gideyimde ;D
sen gitte bize anlatırsın biz gelince rehberlik yaparsın bize... ;D

zeytin

oooo ben gittiğim gün keşfetmeye başlıycam herzaman beklerim sizi gezdirmezmiyim hiç arada birde disko yaparız  dance:) dance:)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 30, 2008, 09:36:45 ÖS
oooo ben gittiğim gün keşfetmeye başlıycam herzaman beklerim sizi gezdirmezmiyim hiç arada birde disko yaparız  dance:) dance:)
tabi yaparızz.... ;D oooooooooo gecelere akarız.... :haha:

zeytin

geceler sonradan seni dersler benide koca kaymasın fena afallarız :haha: :haha: :haha: yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 30, 2008, 09:38:15 ÖS
geceler sonradan seni dersler benide koca kaymasın fena afallarız :haha: :haha: :haha: yaril:)
bişey olmaz benim derslere onlar bana fena kazık attılar ben küstüm onlara zaten....kısaca bişey yapamazlar... hiihi:) hiihi:)

zeytin

aman yinede dikkat ederiz canım nolcek dimi  dance:)

...mystery...

dielosch

selam dicektim de baktım saate erken uyumak istiyorumm bugünn iki gündür en fazla 2 saat uyudumm daa yarın birz rahat kalkmak istiyorumm öpüldünüz almancaz sakinleriii  :-*