Sadece "Seni Seviyorum" Demek...

Başlatan ...mystery..., Aralık 03, 2008, 08:28:02 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

esma 41

3,14

Alıntı yapılan: esma 41 - Aralık 28, 2008, 10:29:21 ÖS
Biri bana tas atti galiba ?  :zopa: 

--> Bir tas attim kadiköye tik dedi, aziz baskan cikti, "küfüfe hayir" dedi vay vayyy :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: esma 41 - Aralık 28, 2008, 10:29:21 ÖS
Biri bana tas atti galiba ?  :zopa: 
nerde taş... ;D ;D bende taş maş yok esma abla... ;D ben değilimdir o atan kim attıysa çıksın ortaya.... :zopa: ::) ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Aralık 28, 2008, 11:08:17 ÖS
--> Bir tas attim kadiköye tik dedi, aziz baskan cikti, "küfüfe hayir" dedi vay vayyy :haha:
:haha: :haha: :haha:

kirsehir7

icimden geldiii

seni cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
SARAMMMMMMMMMMM

:-* :-* :-* :-*

NİLSENAM

:-*     sizi seviyorum anne ve babam.   :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Aralık 29, 2008, 06:05:18 ÖS
                                                :-*     sizi seviyorum anne ve babam.   :-*
okey:) okey:) bendeeeeeeeee............ yuppi:)

zeytin

SİZİ ÇOK SEVİYORUM

ANNEM
                                                                                        BABAM
                                                                                       KARDEşİM[/color]

...mystery...

hepinizi çoooooooooooooooooookk seviyorum.... :-* :-*

NİLSENAM

İYİSİYLE KÖTÜSÜYLE BU HAYATI SEVİYORUM.ÇÜNKÜ YAŞIYORUM............

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 03, 2009, 05:01:14 ÖS
                                İYİSİYLE KÖTÜSÜYLE BU HAYATI SEVİYORUM.ÇÜNKÜ YAŞIYORUM............
okey:) okey:) okey:)

ARKADAŞLARIMI çoooooooooooooooookkkkkkk seviyorum.... utanan:) (bunu dün tekrar farkettim utanan:) )

mub@rek

Alıp kırsalar kalemimi, Kanımla yazarım Seni Sevdiğimi... (Esim' e)

NİLSENAM

yuppi:)   almancax üyeleri hepinizi çokkkkkkkkk seviyorummmmmmm...... yuppi:) yuppi:) yuppi:)

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 16, 2009, 03:56:30 ÖÖ
Alıp kırsalar kalemimi, Kanımla yazarım Seni Sevdiğimi... (Esim' e)
ne mutlu eşinize.... :) :)

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 16, 2009, 12:44:49 ÖS
            yuppi:)   almancax üyeleri hepinizi çokkkkkkkkk seviyorummmmmmm...... yuppi:) yuppi:) yuppi:)

:-* yuppi:) dance:) Bende  yuppi:) dance:) :-*

purjuu

alkis:) alkis:) Arkadaşlarımııııı çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkk seviyorum.... alkis:) alkis:)