Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

f_tuba26

yeni bir yila ilk merhaba slm ( biraz aksamdan kalmayiz) ;)

NİLSENAM

slm .nasılsın f_tuba 26

f_tuba26

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 01, 2009, 01:57:25 ÖS
slm .nasılsın f_tuba 26
slm ben iyiyim sen nasilsin aksamdan kalma ve uykusuz yeni bir yil ha,nasil girdin yeni yila...

NİLSENAM

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 01, 2009, 01:59:50 ÖS
slm ben iyiyim sen nasilsin aksamdan kalma ve uykusuz yeni bir yil ha,nasil girdin yeni yila...
tşk ederim bende iyiyim.aynen bende uykusuzum.ailemle beraber yeni yıla girdim.senin nasıl geçti.

f_tuba26

sanirim daha vize basvurusu yapmadin,ailenle negüzel gecirmissindir ama bu son yeni yilin olacak galiba dimi,bende esimle ilk yeni yilimdi yeni yila girerken yasadigim sehri yukardan havai fisekler esliginde izledim ve bol bol havai fisek patlattim yeni yilin ilk dakikalari kar serpistiriyordu harikaydi yani gec geldik tabi eve dogal olarak

NİLSENAM

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 01, 2009, 02:11:22 ÖS
sanirim daha vize basvurusu yapmadin,ailenle negüzel gecirmissindir ama bu son yeni yilin olacak galiba dimi,bende esimle ilk yeni yilimdi yeni yila girerken yasadigim sehri yukardan havai fisekler esliginde izledim ve bol bol havai fisek patlattim yeni yilin ilk dakikalari kar serpistiriyordu harikaydi yani gec geldik tabi eve dogal olarak
evet daha yapmadım.ne güzel senin adına sevindim eşinle yeni yıla girdin.benim ailemle geçireceğim son yeni yılım olacak.

f_tuba26

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 01, 2009, 02:15:03 ÖS
evet daha yapmadım.ne güzel senin adına sevindim eşinle yeni yıla girdin.benim ailemle geçireceğim son yeni yılım olacak.
evet dedim ya önümüzdeki yeni yil sende aramizda burda olucan ve inan bana bu yeni yili anican gecen sene ailemleydim diye,neyse yeni yilin ilk aylari burda olursun dimi sen nereye geliceksin almanya ya

NİLSENAM

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 01, 2009, 02:19:16 ÖS
evet dedim ya önümüzdeki yeni yil sende aramizda burda olucan ve inan bana bu yeni yili anican gecen sene ailemleydim diye,neyse yeni yilin ilk aylari burda olursun dimi sen nereye geliceksin Almanya ya
EVET. HAMBURG A.SEN.

f_tuba26

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 01, 2009, 02:23:06 ÖS
                           EVET. HAMBURG A.SEN.
ben sttutgart a bagli göppingen ve cevresi diye geciyor oturdugum yer neningen

NİLSENAM

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 01, 2009, 02:25:30 ÖS
ben sttutgart a bagli göppingen ve cevresi diye geciyor oturdugum yer neningen
benim iki arkadaş sttutgart a gelecek.

gece

yuppi:) Merhabalar Almancax sakinleri  yuppi:)

ATAAN

Merhaba Sayin Gece, Nasilsiniz yilin ilk gününde?

gece

Süper  :laugh:

ya siz nasilsiniz ?

ATAAN

Simdilik Iyi Gidiyor, Sigara Kullanmiyorum  ;D

ATAAN

Sakiza Basladim Artik  :haha:

3,14

--> Bir sakiz yakar misin? yaril:)