Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

ooooo neler olmuş buralarda böyle ;D

bu arada herkese günaydın.... halayy:) halayy:) halayy:)

NİLSENAM

zeytin

herkese günaydııınnnnn ;D

f_tuba26

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 02, 2009, 12:02:35 ÖS
herkese günaydııınnnnn ;D
günaydin zeytin yenimi kalktin öglen oldu ama

zeytin

evet bugün hiç kalkmak istemedim ndense çok işim var yoğun günlrden nefret ederim bugünde o günlerden biri sen nasılsın nasıl gidiyo hayat ;D

f_tuba26

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 02, 2009, 12:05:19 ÖS
evet bugün hiç kalkmak istemedim ndense çok işim var yoğun günlrden nefret ederim bugünde o günlerden biri sen nasılsın nasıl gidiyo hayat ;D
valla bizde dün hemen hemen bütüngünü uyuyarak gecirdik diyebilirim,aslinda ne güzel keske benim de cok isim olsada kosturup dursam hem günler cabuk gecer hemde turkiye yi düsünüp özlemeye vaktim olmaz hep evdeyim calismiyorum

zeytin

hımm olsun yaa zamanla alışırsın ilerde işe başlarsın çalışırsın sonra çocuk derdi başlar ondan sonra sessizlik dersin üzülme hiç almanyanın neresinde oturuyosun

gece

Selam ben geldimm arkadaslar nasilsiniz ;)
Aranizda ASURE sevmeyeniniz varmi ? ;D

f_tuba26

ya evet haklisin ben antalyadan genis bir sosyal cevreden geldim is arkadaslarim seflerim amirlerim felan burda evde oturmakla olmuyor anladim yani köreldim be yabanilesem yakinda diye korkuyom bide,su almanca evde nekadar calissanda pratik olmayinca olmuyo,yilbasinda azcik esimin alman arkadaslariyla oturduk kaltik bir hayli konustugumu ve almancadan keyif aldigimi farkettim cevre olcak yani konusmak icin ;)ben sttutgat a bagi göppingen ve cevresi diye geciyor neningen de oturuyorum

f_tuba26

Alıntı yapılan: gece - Ocak 02, 2009, 12:21:48 ÖS
asureye bayilirim asuremi yaptin yoksa ay olsada yesek simdi

gece

Bende onu diycektim olsada yesek ;d
Ama yarin yapicam sizede yolliyayim ;)

zeytin

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 02, 2009, 12:22:24 ÖS
ya evet haklisin ben antalyadan genis bir sosyal cevreden geldim is arkadaslarim seflerim amirlerim felan burda evde oturmakla olmuyor anladim yani köreldim be yabanilesem yakinda diye korkuyom bide,su almanca evde nekadar calissanda pratik olmayinca olmuyo,yilbasinda azcik esimin alman arkadaslariyla oturduk kaltik bir hayli konustugumu ve almancadan keyif aldigimi farkettim cevre olcak yani konusmak icin ;)ben sttutgat a bagi göppingen ve cevresi diye geciyor neningen de oturuyorum
hımm alnladım peki kursa gitmiyormusun zamanla komşularında olur hiç sıkma sen tatlı canını ;D

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Ocak 02, 2009, 12:21:48 ÖS
hoşgeldin gece ablam Aşureye bayılırımmmmm  ;D

f_tuba26

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 02, 2009, 12:26:05 ÖS
hımm alnladım peki kursa gitmiyormusun zamanla komşularında olur hiç sıkma sen tatlı canını ;D
entegrasyon kursuna gidcem bu ay 600 saatlikmis artik 10 ay felan sürer herhalde icinde 45 saatlik almanca kursuda varmis biranönce gidmek istiyom en azindan ortamim olur

zeytin

iyi olur yaa bir bakmışın kocaman bir arkadaşların olmuşş kaç aydır ordasın peki seni soru yağmuruna tuttum ama merakımdan işte  ;D

NİLSENAM

slm arkadaşlar.nasılsınız

zeytin