Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

ATAAN

Hosgeldiniz Sayin Nilsenam, Nasilsiniz?

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 03, 2009, 09:42:22 ÖS
Hosgeldiniz Sayin Nilsenam, Nasilsiniz?
hb.sağolun iyiyim.siz nasılsınız ataan bey.

mub@rek

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 03, 2009, 06:54:23 ÖS
hangi taraftan yumruk alırsın sağmı solmu :haha: :haha: :haha:

Aparkat istiyorum ben :D

jentzsch

mub@rek

Cok az kaldi artik bitirmeme.

Vernetzte Systeme (insbesondere lokale Netze) ile ilgili bu arada hazirladigim tez almanca.
Tabi Almanca kisminda baya yardim aldim ancak pc ile dizayn bana ait. Bayadir calisiyorum artik son' a cok az kaldi.  ::)

ATAAN

Cok Sükür Bomba Gibiyim, Haberlerde Söylediler Bu Aksam Dondurucu Soguklar Geliyormus Yarindan Itibaren Buraya  :embarassed:

ATAAN

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 03, 2009, 09:46:38 ÖS
Cok Sükür Bomba Gibiyim, Haberlerde Söylediler Bu Aksam Dondurucu Soguklar Geliyormus Yarindan Itibaren Buraya  :embarassed:

Ohhh canima degsin.
Hep biz mi donucaz, Arabayla cikicam ise giderken mesela kar buz her yer park sorunu falan filan. Yürüyerek gidip geliyoruz onuda üsüyoruz. Sıra birazda sizde  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 03, 2009, 09:46:38 ÖS
evet ya.soğuklar daha gelecekmiş.

ATAAN

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 03, 2009, 09:48:23 ÖS
Ohhh canima degsin.
Hep biz mi donucaz, Arabayla cikicam ise giderken mesela kar buz her yer park sorunu falan filan. Yürüyerek gidip geliyoruz onuda üsüyoruz. Sıra birazda sizde  :haha:
Hain  :haha:
Benim Araba Donmaz Merak Etme Sen  yaril:)

NİLSENAM

slm jentzsch.nasılsın.

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 03, 2009, 09:49:38 ÖS
Hain  :haha:
Benim Araba Donmaz Merak Etme Sen  yaril:)

Abi bende öyle diyordum da. Sabah kalkip bi baktim bildigin cıg düsmüs gibi arabanin üstüne :)
Ama acayip yagmisti bizim buralara. Artik Almanyayi' da bildigim icin sizin de isiniz zor gibime geliyor ;)

Zincir falan gerekse var 19 jant icin fazla birtane  okey:)

jentzsch

Sagol ben iyiyim.Sen nasilsin?

NİLSENAM

ATAAN

Bizim Burda Henüz Kar Yok Ama Eli Kulagindadir, Benim Araba Saglam Merak Etme Beni Yolda Birakmaz Sagol Yinede  ;D

NİLSENAM

BEN ÇIKIYOM ARKADAŞLAR.HAYIRLI GECELER.