Burada Duymaya Tahammül Edemediğimiz Sözleri Paylaşalım mı??

Başlatan ...mystery..., Kasım 08, 2008, 10:36:33 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

SEVGI-40

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 02, 2009, 11:18:45 ÖS
tmm yav sakaydi söz verdim onura icicem  offoff:) offoff:) offoff:) offoff:)

--> Evet kacinci söz verisi bilmiyorum, ama bu defa yapicam dedi. ;D

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 02, 2009, 11:21:16 ÖS
ay ay canim benim tmm söylemem sen üzülme  :cryla: :cryla:

aldi valla kontol etcekmis hergün   :haha: :haha:

--> Sen dedin kontrol et diye, ki gerekiyor da artik ha yavas yavas.... tickoff:) :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 03, 2009, 12:16:24 ÖÖ
--> Evet kacinci söz verisi bilmiyorum, ama bu defa yapicam dedi. ;D

--> Sen dedin kontrol et diye, ki gerekiyor da artik ha yavas yavas.... tickoff:) :haha:
:haha: :haha: :haha: :haha:

3,14

--> Tamam Askim yapicam, deyip ve yapilmayan seyler cok deli eder beni mesela... :haha: :zopa:

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 03, 2009, 12:23:03 ÖÖ
--> Tamam Askim yapicam, deyip ve yapilmayan seyler cok deli eder beni mesela... :haha: :zopa:
:haha: :haha:

onur abi çok dertlisin bakıyorum ;D (şaka şaka biricik sevgimiz hiç dert olurmu sana... :angel: )

NİLSENAM

BİRŞEYİ BİLİPTE BİLMEMEZLİKTEN GELENLERDEN NEFRET EDERİM.

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 03, 2009, 05:14:28 ÖS
                         BİRŞEYİ BİLİPTE BİLMEMEZLİKTEN GELENLERDEN NEFRET EDERİM.
aklıma şey geldi edebiyatta söz sanatı ---> Tecahül-ü Arif (onur abi sağolsun öğrenmemi sağladı ;D )

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 03, 2009, 06:07:17 ÖS
aklıma şey geldi edebiyatta söz sanatı ---> Tecahül-ü Arif (onur abi sağolsun öğrenmemi sağladı ;D )
;D

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 03, 2009, 06:07:17 ÖS

;D ;D ;D ;D

...mystery...

;D ;D ;D ;D

yarın coğrafyadan quiz var... :-\

bu aralar bunuda duymaya dayanamıyorum.... tickoff:)

ATAAN

Paylasalim Tabiki " Almanca Dersleri Nerde?"  Gibi Bir Cümle Hepimizi Cileden Cikarabilir Saniyorum  ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 09, 2009, 10:49:56 ÖS
Paylasalim Tabiki " Almanca Dersleri Nerde?"  Gibi Bir Cümle Hepimizi Cileden Cikarabilir Saniyorum  ;D

Evet haklisiniz   tickoff:) offoff:)

:haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 09, 2009, 10:49:56 ÖS
yaa zaten sitenin adı "almancax" almanca dersler burası hariç her yerde nasıl göremedi inanamıyorum.... ;D cidden haklılarmış insan görmek istemediği şeyleri göremiyomuş ben soyut şeyler için olduğunu düşünrdüm.... :) :)

ATAAN

Bakmakla Görmek Arasindaki Fark Iste Bu, Arti O Arkadasimiz Zaten Ders Bakmak Icin Gelmemis, Maca Gitseymis Daha Iyi Olurdu Onun Icin En Azindan Agzinin Payini Alip Kacmazdi  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 09, 2009, 11:02:21 ÖS
Bakmakla Görmek Arasindaki Fark Iste Bu, Arti O Arkadasimiz Zaten Ders Bakmak Icin Gelmemis, Maca Gitseymis Daha Iyi Olurdu Onun Icin En Azindan Agzinin Payini Alip Kacmazdi  ;D
haklısınız ne diyim.... ;D ;D ;D

...mystery...