Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

onur gitti ablacim yarin cigdem ablada gidiyo  :'( :'( :'(

SEVGI-40

gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 10, 2009, 04:50:38 ÖS
onur gitti ablacim yarin cigdem ablada gidiyo  :'( :'( :'(

Canimin ici Allah kavusmali ayrilik versin ayrica ayrilik sevginizi artirir ins.
Baska aci olmasin yeterki demi  :-[

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Ocak 10, 2009, 04:52:21 ÖS
Canimin ici Allah kavusmali ayrilik versin ayrica ayrilik sevginizi artirir ins.
Baska aci olmasin yeterki demi  :-[
amin ablacim   :'( :'(

napm ya cok alismisdim birden gidince kötü oldum  :'(

ATAAN

Canlari Sagolsun Kardesim, Yine Kavusursunuz, Allah Sayin Geceninde Dedigi Gibi Kavusmali Ayrilik Ayrilik Versin

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 10, 2009, 04:54:13 ÖS
Canlari Sagolsun Kardesim, Yine Kavusursunuz, Allah Sayin Geceninde Dedigi Gibi Kavusmali Ayrilik Ayrilik Versin
ins abicim  :embarassed:

gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 10, 2009, 04:53:29 ÖS
amin ablacim   :'( :'(

napm ya cok alismisdim birden gidince kötü oldum  :'(

Bu cok normal ama yarin daha farkli olucak gelecek daha farkli olicak hayat Allah nasib ederse Ömrümüz olursa cok daha farkli olucak Pozitiv olmaliyiz canimin ici  :-\ ;)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Ocak 10, 2009, 04:55:25 ÖS
Bu cok normal ama yarin daha farkli olucak gelecek daha farkli olicak hayat Allah nasib ederse Ömrümüz olursa cok daha farkli olucak Pozitiv olmaliyiz canimin ici  :-\ ;)
tmm  :-\

ATAAN

Bir Kac Gün Sonra Normal Moduna Dönersin Alisana Kadar, Fazla Üzme Kendini Canim Kardesim

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 10, 2009, 04:57:55 ÖS
Bir Kac Gün Sonra Normal Moduna Dönersin Alisana Kadar, Fazla Üzme Kendini Canim Kardesim
sizimi kiricam tmm üzmüyom  :) :) :) :)

zorlada olsa gülümseyim  :)

ATAAN

SEVGI-40

gece

Cagirinda korkak o yaaa  :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

ben benimkini cagirdim senin minigine bin basar benim mini minnacigim  :haha: :haha: :haha:

gece

Bunlardan Koruma degil koruk agaci yani asma bile omaz ya  :haha: :haha: :haha: :haha: