Eurovision 2009

Başlatan ATAAN, Ocak 03, 2009, 07:54:07 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Bu Sene T

1 nci
2 nci
3 nc
4 nc
Finale Bile Kalamaz

ATAAN

Ilk Üc Garantide, Biz Gözü Yine Birincilige Diktik  ;D

gece

alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)
Birincilik bizim olmali ya  yuppi:)

Hasan42

Birinciligi almamizi bende istiyorum.fakat bu sene bazi ülkelerle yasadigimiz politik olaylardan dolayi az puan alabiliriz diye düsünüyorum.

gece

Alıntı yapılan: Hasan42 - Ocak 11, 2009, 11:26:18 ÖS
Birinciligi almamizi bende istiyorum.fakat bu sene bazi ülkelerle yasadigimiz politik olaylardan dolayi az puan alabiliriz diye düsünüyorum.

Olsun Sarki gercekten hos umarim o politik oyunlara gelmez ya  dance:) dance:) dance:)

ATAAN

En Azindan Sarkimizin Keyfini Cikaracagiz, Oda Yeter Bize  ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 11, 2009, 11:27:50 ÖS
En Azindan Sarkimizin Keyfini Cikaracagiz, Oda Yeter Bize  ;D

Onu zaten yapiyoruz  ;D

halayy:) yuppi:) alkis:) dance:) yuppi:) alkis:) dance:) yuppi:) alkis:) dance:) yuppi:) alkis:) dance:) alkis:) dance:) halayy:)

mub@rek

Düm tek tek, sarki iyi hos fena degil ama tekrar söylüyorum cok zor.. :D
Bizim sarki hakkinda her gün birseyler okuyorum gazatede, en sonunda hadise mub@rek icin söylüyor okursaniz sizde sasmayin.  8)

ATAAN

Mübarek Adin Hadiseyle Cikmasin Sonra  :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

fayhan

bence 4. lük ya da ilk 10 dan biri olur.. bu sene kriterler tekrar değiştiriliyor, büyük bir gurbetçi kitlesinden yüksek puan alır gözüyle bakıldığından ülke puanlamaları %50 ye indirilirken, jüri puanlaması da %50 ye çıkarıldı. bu da demek oluyor ki 1. lik zor...jürilerin tarafsızlığı malumunuz..

ATAAN

mub@rek

kirsehir7

1. olmayi dilerim insAllah 1. oluruz.sarki bana göre cok güzel.

ATAAN

Ermenistanin Türkiye Aleyhine Sözler Iceren Sarkisini ve Söyleyen Grubu, Tepkiler Üzerine Eurovisiondan Cekmisler  okey:)