Ders 2: Almanca Alfabesi

Başlatan Lara, Ocak 09, 2006, 01:26:00 ÖÖ

0 Üyeler ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

clonex

süpersiniz valla helal olsun her dersler ayrı şekilde güzel eğlenceli ve öğreticiii süper anlatım...alllah razı olsun sizlerden

murti513

ben siteye yeni üyeyim ich okunuşu(ih) şeklindedir

kajmersagopa

ben bu sene hacettepe fizik öğretmenliğini kazandım ve eğitimi almanca...lisede 4 yıl almanca görmeme rağmen pek bir şey bilmiyorum zaten sayısal öğrencisi olduğum için öğretmenler de önemsemiyordu...bu siteyi tesadüfen buldum ve emeği gecen herkese teşekkür ederim...

fahrettin89

Öncelikle çok güzel bir site oluşturmuşsunuz  clap:)

Ama şu almanca karakter yazım olayını biraz zorlaştırmışsınız bir kaç konuda daha dikkatimi çekti.

Örneğin " ß " harfini ALT + 225 yöntemiyle değilde   ALTGR + S  yöntemiyle yazabiliriz.Bence daha kolay ve akılda kalıcı.

Tabi bu benim şahsi düşüncem...  okey:)

şevval su

arkadaşlar bende almanca ilgisi bu sene başladı biraz bilgim var ve ara vermeden ilerlemek istiyorum paylaşım için çok teşekkürler.

korayce

emegine yüregine saglik bu derslerin cok faydasini görüyorum sonsuz tesekkürler

purjuu

alfabe kolaymış... :) teşekkürler..

soztu®k

SEREMETTA

ben de bu siteye yeni üye oldum ve umarım Almanca yı öğrenirim.siteyi çok beğendim herkese faydalı olmasını diliyorum .herkese kolay gelsin ve başarılar şimdiden.

nilgünbulutc

çok teşekkür ederim hocam çok güzel bir site sayenizda almancayı öğrenicez.

SS Offizier

metalurji ve malzeme mühendisliği bölümünde okuyorum.almancanın bana çok yararı olcağını umuyorum umarım öyledir

ingilizce yanında almancamı da geliştireceğim çok güzel bir site teşekkurler

deha_cınar

Arkadşalar bende bu siteyi google aracılığı ile buldum.Almanca öğrenmeyi çok istiyorum şu an bu konuda bilgim sıfır çünkü daha önce hiç almanca dersi görmedim.Umarım bu site yardımıyla öğreneceğim çok istiyorum gerçektende ilk dersten takip etmeye başladım bile....Siteyi hazırlayan emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

SchwaRz.eLfe*

uffaq

Alıntı yapılan: nilgünbulutc - Kasım 30, 2008, 07:29:24 ÖS
çok teşekkür ederim hocam çok güzel bir site sayenizda almancayı öğrenicez.

TDO

Merhaba.

Aranızda yeniyim.Almanca'nın A sını dahi bilmiyorum :embarassed: fakat Almanca öğrenmeyi çok istiyorum bu sitede öğrenmem mümkünmü ?

Teşekkürler.

bilexi61

verdiğiniz bilgiler için  teşekkür ederim..

crnky

Çok teşekkürler, başlangıçta buradan ilerlemeyi planlıyorum, çok makbule geçti :)