Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Harika sarkinin tamami yok orda ama cok cici ya  :haha:

esma 41

Yesillim az biraz isim cikti ...

gece

Yesillim benim beynimde davullar calmaya basladi eee gece oldu yine agri nöbetleri tuttu  offoff:) offoff:)
Ilaclarimi alip yatayim ki yarin zinde olmaya gayret edicem ;)

Allaha emanetsin :angel:
görüsmek üzere Yesillim  byby:)

mub@rek

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 12, 2009, 01:27:32 ÖÖ
İyi geceler.. byby:)

Tesekkür Ederim Mübarek sizede Iyi geceler  :-[ byby:)

esma 41

Alıntı yapılan: gece - Ocak 12, 2009, 01:26:29 ÖÖ
Yesillim benim beynimde davullar calmaya basladi eee gece oldu yine agri nöbetleri tuttu  offoff:) offoff:)
Ilaclarimi alip yatayim ki yarin zinde olmaya gayret edicem ;)

Allaha emanetsin:angel:
görüsmek üzere Yesillim  byby:)

Iyi geceler yesillim bende cikayim.
Güzel sarkilar icin tesekkür ederim.
ALLAH sifa versin ...  byby:)

mub@rek

Sizede iyi geceler dilerim simdiden..  byby:)

3,14

Alıntı yapılan: uffaq - Ocak 11, 2009, 10:29:03 ÖS
bende 0 alnmanca var hiç bilmiom ama çok hoşuma gidio o dil artık nasıl öğretirsiniz size kalmış utanan:)

--> Nee Almanca sifir mi? :o Sen Almanca'yi biliyordun Kankam ne oldu ya unuttun mu?

--> Selam Almancax, Bye Bye Almancax, dün neler yazdiniz okumaya gelmistim de, kütüphanenden girdim, simdi ödevlerime baslayayim ki bitirebileyim. ;D Hadi kal saglicakla Almancax! ;D ;D byby:)

uffaq

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 12, 2009, 02:19:39 ÖS
--> Nee Almanca sifir mi? :o Sen Almanca'yi biliyordun Kankam ne oldu ya unuttun mu?

--> Selam Almancax, Bye Bye Almancax, dün neler yazdiniz okumaya gelmistim de, kütüphanenden girdim, simdi ödevlerime baslayayim ki bitirebileyim. ;D Hadi kal saglicakla Almancax! ;D ;D byby:)

abicim az biliyordum 2 yıl geçti üzerinden çok az bişi hatırlıyorum inş burdan sağlıklı bi  şekilde öğreneceğim

3,14

Alıntı yapılan: uffaq - Ocak 12, 2009, 02:53:37 ÖS
abicim az biliyordum 2 yıl geçti üzerinden çok az bişi hatırlıyorum inş burdan sağlıklı bi  şekilde öğreneceğim

--> Sen merak etme, seni ne zaman yanlis bir yere davet ettim ben? :laugh: ;) Sen yeterli zamani ayir, forumda adim atmadigin yer kalmasin bak nasil oluyormus sen kendin göreceksin. ;) alkis:)

3,14

--> Üfff, simdi ödev yapmaya devam etme zamani. offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) Kücük bir mola vereyim demistim, bitirmem lazim hepsini ya... offoff:) offoff:) offoff:)

...mystery...

ben geldiiiiimmm...... ;D ;D nasılsınız... :haha:

ve gittim byby:) ;D ;D

zeytin

herkese hayırlı akşamlarrrrr benn gellddiimm kimler var bakem ;D

mub@rek

İyi aksamlar zeytin hanim, sizde hos geldiniz. Nasilsiniz?

zeytin

iyiyim teşekkür ederim  :)

zeytin

siz nasılsınız mübarek bey