Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

Ben de iyiyim, yorulduk is güc iste. :)
Güzel bir gün ama, karnimda ac..  ya:)

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 12, 2009, 05:28:50 ÖS
Ben de iyiyim, yorulduk is güc iste. :)
Güzel bir gün ama, karnimda ac..  ya:)
ne güzel sevinmek için bir nedeniniz var yada kafanızı kurcalayacak şeyleri düşünemeyecek kadar dolu olmakta güzell

mub@rek

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 12, 2009, 05:30:55 ÖS
ne güzel sevinmek için bir nedeniniz var yada kafanızı kurcalayacak şeyleri düşünemeyecek kadar dolu olmakta güzell

Sizin neyiniz var?

zeytin

ah ah neyim yokki yaa aslında bazı şeyler yolunda gitmeyince ve ertelenmek zorunda kalınca insanın siniri bozuluyo bu seferde hep karamsar düşünüyoorsun işte benimde o günlerden biri işte genelde öyleyimde bugün biraz daha zor geldi herhalde o yüzdenn :-[

...mystery...

ben yine geldim ama gidicemm.... :haha: nasılsınız?? ;D

mub@rek

Hosgeldinn, biz iyiyiz. Sen nasilsin?

...mystery...

bende iyiyim ama gitmem gerekmişti biraz geç oldu ama.... utanan:) utanan:)

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 12, 2009, 06:53:21 ÖS
bende iyiyim ama gitmem gerekmişti biraz geç oldu ama.... utanan:) utanan:)
naber kıs geldinmi gittinmi biraz karışmısta

...mystery...

geldimde gittimde şimdi yine gidiyordum... :haha:

...mystery...

iyiyim zeytinim sen nasılsın... ;D

zeytin

eh işte öyle böyle kendimi odama hapsettim kapıyıda kitledim gerçi evde kimse yokta  ;D

...mystery...

;D ;D ;D neyse zeytin ben çıktım anneannem beni öldürmeden görüşürüz sonra.... byby:) :-*

ATAAN

mub@rek

zeytin hanim daha iyimisiniz? Biraz daha toplamissinizdir umarim..

mub@rek

Abi yeri gelmisken soriyim sana pm atmistim o konunun özü nedir okudum gerci ama tam anliyamadim galiba.
Birde bu 18 yasini gecip yesil pasaport hakkini yitiren erkek cocuklar var (Ben gibi) ne olacak bu durum?
Bir ara birisi dava acmis kazanmisti. İnternette falan yayinlandi. Sonuc olarak denilmisti erkek cocukta tamamiyle her konuda babadan cikana kadar kiz cocugu gibi bu hak' tan faydalanabilecek diye.

Acaba biz Almancax olarak bazi konularda kurum ve kuruluslara mail atsak yada bu sekilde kampanyalar baslatsak, tepkimizi göstermek icin.
Hatta bu konuda forumda bölüm acilip yetkili arkadaslar bile atanabilir..

NAsil olur ki??

Bahsi gecen haber