Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Evet güzel saz yok icinde ama napcaniz idare edicez iste  :haha: :haha:

ATAAN

Ben Size Hemen Sazli Bir Sarki Bulayim, Yeter ki Siz Isteyin  :haha: :haha: :haha:

gece

:haha: :haha: :haha:
Sabah sabah güldürdünüz beni ya  ;D

ATAAN

Aman Gülün Efendim, Gülmek Kalbi Güclendirir  ;D

gece

Kalbimde sorun yok ki ;D
aman bir de cikmasin simdi en iyisi gülmeye devam edeyim  :haha:

ATAAN

Bugün Buraya Güzel Bir Kar Yagacakmis Gibi Duruyor, Sizin Oralarda Durumlar Nasil,
Hani Eskiden Meteroloji Haberleri Veren Bir Sayin Gece Vardi Hatirlarmisiniz,  ;D

gece

:haha:
Bu aralar GeCe Alacak basinca girdi nefes almakta güclük cekiyor ya  :haha: :haha:
Ilhami de bu duruma dayanamadi kacti arada ugruyorda GeCe yagmurdan firtinadan kurtulursa Ilham perisi daha rahat is yapabilicek ;D ;D

gece

Aslinda uzun zamandir yazmadim siz nerden biliyorsunuz ki benim Hava Raporunu tiye aldigimi  :haha:

ATAAN

Burda Ben Bilirim Hakkimi Kullaniyorum  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 13, 2009, 12:04:22 ÖS
Burda Ben Bilirim Hakkimi Kullaniyorum  :haha:

Cidden iyi bir arsivci olmalisiniz yada yada ne bileyim nerden biliyorsunuz yaa  :haha:

ATAAN

Siz Benim Meslegimi Gözardi Ediyorsunuz Sanirim  ;D ;D ;D

gece

Turizim sektörünün Dedektiflikle alakasini cözeyim geleyim ben bir dakka  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Benim Agirlikli Isim Güvenlik Sektörü, Arti Eski Bir Askerim  ;D ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 13, 2009, 12:11:52 ÖS
Benim Agirlikli Isim Güvenlik Sektörü, Arti Eski Bir Askerim  ;D ;D ;D

Valla biravoo eski asker, yeni
Hukukcu, Güvenlik sektörü uzmani ki bunu yeni ögrendim ;D Dedektiv diyelim biz ona
MasAllah almanca biliyo, ingilizce süper heral ben cok anlamadigimdan dolayi derecesini bilemiycem ;D
Bu kadar nasil enerji dolusunuz yani nasil basa cikiyorsunuz Pess vAllahi  :haha: