Aile Birleşimi Başvuru formunun Dolduruluşu !

Başlatan kadiy, Haziran 06, 2008, 08:33:00 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Vizenizi Almaya Gittiginizde Belirteceksiniz Zaten Gitmek Istediginiz Tarihi

yarensu-34

saolun.bende kargoyla eve gönderiyolar diye duymuştumda ondan merak ettim pasaportla birlikte geldiğini sanıyodum yani.

ATAAN

yarensu-34

ATAAN

Ankaranin Presüdürleri Farkli, Siz Basvurunuzu Yaparken Ne Zaman Gitmeyi Düsünüyorsaniz O Tarihi Belirtin.

yarensu-34

o zaman konsoloslukta evrakları teslim ederken sölemem gerekiyo bunu sanırım..çünkü bu formda öle bi tarih belirteceğim yer yok.

ATAAN

21 nci Madde  Vom....  Buraya Gideceginiz Tarihi Yazin, Bis....Burayada  unbefristet Yazin

yarensu-34

evt mantıklı dediğiniz şey..öle yapmak en doğrusu saolun.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 13, 2009, 01:50:13 ÖS
Aile Birlesimi Yapmiyormusunuz Siz?
Aile Birlesiminde Süresiz Oturum Alacaksiniz Almanyaya Geldikten Sonra

Alıntı yapılan: yarensu-34 - Ocak 13, 2009, 03:07:20 ÖS
evt aile birleşimi yapcam da ilk üç ay veriolar sanırım oturumu o yüzden sorun olurmu diye düşündüm.yani dediğim iki yere de unbefristet yazılacak o zaman dimi.
Alıntı yapılan: yarensu-34 - Ocak 13, 2009, 01:37:52 ÖS
arkadaşlar 25.inci sorunun altında oturum müsadesi olan yere unbefristet mi yazılacak kesin..ama süresiz oturumu ilk etapta zaten vermezlerki..birde Almanya federal cumhuriyatinde ne kadar kalmka istiyorsunuz sorusnuna verilecek cevap nedir tam olarak..bir  gün sonra randevum var yardımcı lun lütfen.
evet arkadasim unbefristet yazilcak sonucta senin amacin orada esinle süresiz kalmak unbefristet diye dolduracaksin orayi. sonra genellikle 3 aylik oturum veriyorlar. sen o 3 ay icinde almnanyaya giris yaptirman gerek. pasaportun geldigi zaman vizeni pasaporta yazip kargoyla eve gönderiyorlar. bu ankara konsoloslugu icin gecerli ben ankkardan yaptirdm

ATAAN

duygu_0354_duygu

cenk673

westgofret

Arkadaşlar benim analmadım şu var:

Rückkehrberechtigung
(falls im Pass Vermerkt)nach
-Dönüş hakkı (pasaport nereye yazılı ise) : bu kısmı ilk defa gidicekseniz  boş bırakınız

-bis zum
Hangi Tarihe kadar                               :bu kısmı ilk defa gidicekseniz boş bırakınız

13.Eingereist am**)
Almanyaya giriş tarihi**)=                    : bu kısmı ilk defa gidicekseniz boş bırakınız 

Ben daha önce Almanyaya iki kere farklı tarihlerde turist olarak bulundum, acaba burada benim yazmam gerek bir şey var mı ?Burada daha önce giriş yaptıysanız bilmem ne diyor...

smaili

westgofret

Evet bende gördüm orayı çünkü ** var oda diyor ki yurtdışından doldurmuyorsanız es geçiniz diyo.

Yani bu bölüm boş kalacak sonradan gördüm , formun açıklaması formun en altında  var .

kadiy

omerenkur

arkadaşlar ben 23 de başvurcam ankarada dilekçede sadece dilekçe sahibinin resmini istiyor değilmi ve tercumanlı bir evrak istemiyorlar bana gönderdikleri mailde sadece bu dilekçe kaldı tskler