gıdıyorum vıze cebımde

Başlatan oguzhan18, Ocak 13, 2009, 01:04:06 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguzhan18

slm arkadaslar gıdıyorum butun asklar yuregımde ve gıdıyorum vıze cebımde   nıhayet cıktı  beklenen gun geldı.vızem cıkt.burda en cok imrendıgım sey vızesı ckıpta halay cekenlern kervanına katılmaktı ve sımdı halay sırası bende pek de anlamam ama  halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) burda yardımcı olan,olmaya calısan herkesten Allah razı olsun Allah hepımızın gonlune gore versın

mub@rek

Ugurlar olsun kardes, Hersey gönlünce olsun. Dua et bizler icin.  alkis:) byby:)

ATAAN

Hayirli Olsun Oguzhan Cok Sevindim alkis:) alkis:) alkis:)

ozgur_efe

hayırlı ugurlu olsun kardeş Allah işini gucunu bahtını acık mutlulugunu daim etsin okey:)

zorro

kardes hayırlı olsun yolun acık olsun sevındım

oguzhan18

cok teseekur ederım darısı bekleyenlerın basına dularım sızınle

ATAAN

Almanya'ya Geldikten Sonra Almancax'i ve Bizleri Unutmazsiniz Umarim  :)

ozgur_efe

f_tuba26

hayirli olsun arkadasim 1 kisi daha eklendi almanya ya gelenlere,Almncax si unutma sakin..

oguzhan18

hayır hayır unutur muyum unutmam tabı burda cok sey ogerendım  ve bılgılerımı de paylasmayı Allah nasıp etsın ıns tam uc ay surdu valla

NİLSENAM

hayırlı olsunnnn.darısı başımıza..... yuppi:) yuppi:) yuppi:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

gece

Sizin adiniza bir de Almancax sin Smailleri halay ceksin.
Tebrikler Sayin oguzhan18 Iyi yolculuklar... :)

halayy:) yuppi:) alkis:) dance:) okey:) yuppi:) alkis:) ya:) dance:) alkis:) yuppi:) dance:) clap:) dance:) halayy:)

zorro

bnim vizede bugun elime ulastı herkese bır an once guzel haberler gelır ınsAllah

gece

Tebrikler sizede Allah yolunuzu acik etsin ... :angel:

kirsehir7

halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

hayirli olsun gule gule git  byby:) byby:)

ATAAN

Bu konu mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Olası nedenleri aşağıdakilerden biri olabilir.

1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.

2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.