sınavda konuşma bölümü A1 hazırlanan arkadaslar

Başlatan rola, Aralık 28, 2008, 03:37:34 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rola

NAME         maın name ıst denız baykal
ALTER        ıch bın 79 yahre alt
WOHNORT   ıch komme ın   yenımehalle
LAND          ıch komme aus der türkei
SPRECHEN   ıch sreche türkısch und lerne deutch
HOBBYS      menıne hobbys sınd music und schwımmen...........

RİCALI SORULAR
               KÖENNE SIE MİR BITTE ............GEBEN
               KANNST DU MIR BITTE..............GEBEN
               KANN ICH BITTE        ..............HABEN
                                       SIZE KARTLARDA NE CIKARSA CIKSIN UNUTMAYIN BUNU NOKTALI YERE O KELIMEYI KOYUN VE ARTIKELSIZ KOYUN  KELIMEYI OLUYO
zaten sıze verıyolar cvpları ezber yapın sonra sıze eş enne baba adlarını soruyolar yada tel numarasını soruyolar zaten ii oldunuzu görurlerse sormuyolar bana sormamıslardı  yukardakılerı ii söledım için. ötekı turlu hafıf baskı oluyo hocalar cok
ii davranıyo cok rahatlatıyolar içrı 4 kişi gırebılıyo çünkü kartlar var ona cvp verılecek her soru 2 puan her cevap 1 puan burasının toplamı 25 puan edıyo unutmayınkı 25 puanınız cepte çünkü cok kolay   buazdığım son kısım bu olduktan sonra sınav bıttı demkktır sorunuz olursa sınavla ılgılı cekınmeyın  cofe:) cofe:) ben burda olacam

NİLSENAM

slm.evet arkadaşıma katılıyorum.hiç korkmayın ve panik olmayın..o kadar basitki,bildiğimiz şeyler zaten.en kolay bölüm bu zaten.ben bu bölümden tam puan aldım.

nilgünbulutc

Alıntı yapılan: rola - Aralık 28, 2008, 03:37:34 ÖS
NAME         maın name ıst denız baykal
ALTER        ıch bın 79 yahre alt
WOHNORT   ıch WOHNE ın   yenımehalle
LAND          ıch komme aus der türkei
SPRECHEN   ıch sreche türkısch und lerne deutch
HOBBYS      menıne hobbys sınd music und schwımmen...........

RİCALI SORULAR
               KÖENNE SIE MİR BITTE ............GEBEN
               KANNST DU MIR BITTE..............GEBEN
               KANN ICH BITTE        ..............HABEN
                                       SIZE KARTLARDA NE CIKARSA CIKSIN UNUTMAYIN BUNU NOKTALI YERE O KELIMEYI KOYUN VE ARTIKELSIZ KOYUN  KELIMEYI OLUYO
zaten sıze verıyolar cvpları ezber yapın sonra sıze eş enne baba adlarını soruyolar yada tel numarasını soruyolar zaten ii oldunuzu görurlerse sormuyolar bana sormamıslardı  yukardakılerı ii söledım için. ötekı turlu hafıf baskı oluyo hocalar cok
ii davranıyo cok rahatlatıyolar içrı 4 kişi gırebılıyo çünkü kartlar var ona cvp verılecek her soru 2 puan her cevap 1 puan burasının toplamı 25 puan edıyo unutmayınkı 25 puanınız cepte çünkü cok kolay   buazdığım son kısım bu olduktan sonra sınav bıttı demkktır sorunuz olursa sınavla ılgılı cekınmeyın  cofe:) cofe:) ben burda olacam

küçük bir hata olmuş :) vilen dakn.

m816

Können olucak  kücük hatalar  var tsk ler paylasim icin

ibo000

valla sözlü bölümü kısaca özetlemişin.çok teşekkür ederim.13 şubat ta sınav var inşAllah dedigin gibi kolaylıkla geçeriz şu sınavı...