Yabancı Dil Öğrenirken ...... (Zaman, Sabır ve Çalışma)

Başlatan mikail, Aralık 21, 2006, 06:05:53 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mikail

Ön sıra ne demek,senin başımızın üstünde yerin var Sevgili Gurbetçi Sekker, hoş geldin aramıza.Selamlar...

sekker

mikail

Önce selamlaşma ve vedalaşma kalıplarını öğren. Ondan sonra cümle kuruluşu ve fiil çekimlerini ele alabilirsin. Başarılar dilerim.

sekker

tesekkürLeR hocam onLaRi ben biLiyiyoRum :-P...ama  bi kez daha gözden geciRiym...  peki size soRu soRacak oLuRsam sizi hangi konuda buLabiLiRim ??? kafama TakiLan cok soRu oLuyo aLmancada da !!!

mikail

Sevgili Sekker; sorun olunca "Herkese Yardım Edilir" bölümünde benim ismime veya mesaj kutuma yazabilirsin.Selamlar, başarılar...

tarih3444

mikail arkadaşım gerçekten takdir ettim seni. Keşke herkes senin gibi yapıcı olsa. bak forum da ne güzel teşekkür ediyorlar. sen bir iyilik yaptın bize ve mutlu ettin bizi ne kadar teşekkür etsek azdır...

mikail

Değerli Tarih3444: fazla bir şey yaptığım kanısında değilim, şu ana kadar.Keşke vaktim olsa da daha fazla zaman ayırabilsem.Asıl ben teşekkür ederim güzel sözleriniz için.Sağ olun.

tvsacma

Hocam sagolun verdiginiz degerli bilgilerden dolayi.Gercekten cok güzel ve yararli bilgiler veriyorsunuz.Saygi ve sevgilerimle

mikail

Sevgili tvsacma;güzel övgüler için teşekkür eder,selam ve sevgilerimi sunar, başarılar dilerim.Sağ ol.

tekin87

tsk ederim hocam anlattiklarinizi internette calisip guncel hayatta konusmaya basladim uc aydir almanyadayim bu siteyi kurandan Allah razi olsun sizlere tskr ederim hocam

mikail

Sevgili Tekin87;öğrendiklerini günlük hayata geçirmen çok güzel bir yöntem.Kutlarım seni.Başarılar dilerim.Selamlar!

sewde

çooook tşkler tamda aradıım konuydu ödev için ancak şimdi ben bunu nasıl almancaya çevircem ühühühühühü=(

whery

Merhaba Arkadaşlar Ben aranıza yeni katıldım.Ve sitenizi her konusunu düzenli bir şekilde inceledim ve gerçekten yazılarınız yorumlarınız gerçekten çok güzel anlamlı ve öğretici.Hepinizi bu konuda takdir  ediyorum.İnşAllah sizlerden öğreneceğim çok şey olacak hepinize kolay gelsin başarılar.........

mikail

Sevgili Whery, öncelikle aramıza hoş geldin.Güzel övgülerin için de çok teşekkürler.Dil öğrenme yolunda üstün başarılar dilerim.Selam ve sevgilerimle.

care

slm hocam
bu degerlendirmelerin gercekten almanca ögrenmek isteyenlere cok faydasi olacaktir bence almanca ögrenimi konusunda sikintiya dusen,bikkinlik duyan bu isten vazgecmeyi dusunen acsin bir daha bir daha bu yaziyi okusun inanin sonunda almancayi ögrenmis olacaktir .hocam sana gercekten cok tesekkurler iyiki senin gibi bir yol gösterici ve ögretmenimiz var sana ve sitede emegi gecen tum arkadaslara tekrar binlercekez tesekkurler

Starfish_ch

Merhabalar herkese,
Ben de yaklaşık 1,5 yıl önce İsviçre'ye geldim. İlk zamanlar sudan çıkmış bir balık gibiyken şimdilerde almanca öğreneceğime olan inancım bu site sayesinde oldukça gelişti.
Çok fazla yöntemler denedim, kendime en uygun çalışma tarzı ne olabilir diye. Özellikle kelime öğrenme tekniği için okulun önerisi olan sayısızca kelime kartları hazırladım. Ancak uygulamada malesef bir işe yaramadı. Çünkü kartları hazırlamak oldukça vakit aldığı için onları çalışmaya isteğim kalmıyordu.
Günümün büyük bölümü bilgisayar başında geçtiği için bu sitede bulduğum kelime ezber programı sayesinde bayağı severek ve eğlenerek kelimeleri öğrenmeye devam ediyorum.. Programı bizimle paylaşan arkadaşa da ayrıca teşekkürler..
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler..

M@réş@l

Çok Çok teşekkür ederim MİKAİL ogretmenim yazınız muhteşem.Bende bu kuralları uygulayarak yaşımın kuçuk olmasına rağmen 3. dili ogrenen birisi olarak herkesin bu maddeleri eksiksiz uygulamasını diliyorum.çünkü en onemlisi olan dil ogrenmesini hobi haline getirebilmeyi başardım.Sonuçlarını da fazlasıyla alıyorum... :angel: