" Hey Gidi Günler Hey "

Başlatan ATAAN, Ocak 14, 2009, 03:09:56 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

31 Ocak 1968 vay be seneler ne cabuk gecmis ben daha Tarihmisim o zaman  :haha: :haha: :haha:

mub@rek

Ben hatirliyorum, ne günlerdi beee.  8) Yakisikli spiker kim dediginizi duyar gibiyim. Ben' im Ben..  kur;)

ATAAN

;D ;D ;D
Bende Hatirliyorum, Ilk Yayini Degilde, Ilk Televizyon Seyretmemi Siyah Beyaz Günde 6 Saatmiydi Öyle Birseydi Yanlis Hatirlamiyorsam Yayin Saatini

gece

Tatil günleri kapanisdaki istiklal marsini dahi izlerdik . :haha: :haha:

gece

ATAAN

gece

Reklamlar bile komediymis ya  :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Ama O Zaman Hadi Televizyon Acilacak Dendimiydi Herkes Odaya Dolusurdu, Konu Komsu
Kosun Reklamlar Basladi Diye Bagirirdik, Vay Be  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 03:42:25 ÖS
Ama O Zaman Hadi Televizyon Acilacak Dendimiydi Herkes Odaya Dolusurdu, Konu Komsu
Kosun Reklamlar Basladi Diye Bagirirdik, Vay Be  :haha:
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

...mystery...

ne güzel günlermiş keşke bende o günleri görebilmiş olsaydım herşey daha güzelmiş o günlerde.... :) insanlar daha iyi niyetliymiş daha güzelmiş işte.... :)

ATAAN

Tabiki Normal Hayat Bile Sanki Siyah Beyaz Gibiydi, Herseyin Bir Anlami Bir Degeri Vardi, Hersey Simdiki Gibi Cabuk Tüketilmiyordu.

...mystery...

evet çok kötü bir zamanda doğmuşum ne diyim... :-[ :-[

gece

Ben okadar derin hatirlamam yani neyin ne kadar tüketildigi hakkinda bir sey diyemiycem ama su cok güzeldi
misafir telefon acmadan gelirdi telefon yoktu cünki ve biz cok sevinirdik okadar sevinirdikki
cigliklarimiz sokagin diger ucundan duyulurdu :-[  evlerimizde hep bir tabak fazla yemek olurdu
paylasma duygusu daha yogundu ... :-[

Arifin biri demis ki   Öyle günler gelicekki bu günleriniz icin HEY GIDI GÜNLER HEYYY diyeceksiniz  :cryla:

ATAAN

Benim En Cok Özledigim Sabah Kahvaltilari, Birinde Bulusulurdu Alllaaah Cor Cocuk Cümbül Cemaat Kahvaltiya, O Zaman Bayramda Insanlar Tatile Cikmazdi, Sevgililer Birbirine Mektup Gönderirlerdi  ;D