Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Mystery Sizin Okul Sadece Sinav Üstüne Sanirim, Hep Sinaviniz Varya Sizin, Veliler Toplantisi Ne Zaman Bakayiimm  :haha:

SEVGI-40

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 09:28:16 ÖS
Mystery Sizin Okul Sadece Sinav Üstüne Sanirim, Hep Sinaviniz Varya Sizin, Veliler Toplantisi Ne Zaman Bakayiimm  :haha:
:haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 09:27:21 ÖS
Iyi Olacaksin Tabi ki Baska Alternatifin Varmi Sevgicim  ;D
yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

gece

:haha: :haha:

...mystery...

evet hep sınavımız var cuma günü diyorum öğle tenefüsünde ohh sınavlarda bitti haftaya sınav yok son 3 ders hocalar geliyo haftaya şu gün quiz 2 gün sonrada yazılınız ertesi haftayada 6 tane sınavımız doluyo kısaca.... :haha:

Veliler toplantısı oldu bitti diğeri 2. dönem... :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 14, 2009, 09:26:06 ÖS
ben iyi olmaya çalışıyorum :-\ sürüsüne bereket sınav okul açıldı 1 ay sonra başladı sonra sonunu beklesekte bi gelemedi malesef.... :( :(
bugunlerde gecer elbet diktigin agacin meyvelerini yiycen gün gelecektir canim  :-* :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 14, 2009, 09:30:29 ÖS
bugunlerde gecer elbet diktigin agacin meyvelerini yiycen gün gelecektir canim  :-* :-*
sağol sevgicim :-* :-* :-* ama bu tempo ve moralle o günlere kalırmıyım acaba akıl sağlığım yerinde olarak orası tartışılır.... :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 14, 2009, 09:31:26 ÖS
sağol sevgicim :-* :-* :-* ama bu tempo ve moralle o günlere kalırmıyım acaba akıl sağlığım yerinde olarak orası tartışılır.... :haha: :haha:
kalirsin ins

;D ;D ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 14, 2009, 09:33:30 ÖS
kalirsin ins

;D ;D ;D
umarım... :haha: ama işin şakası o benim psikolojim sağlamdır öyle zırt pırt bozulmaz.... :haha: :haha:

ATAAN

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 14, 2009, 09:34:36 ÖS
umarım... :haha: ama işin şakası o benim psikolojim sağlamdır öyle zırt pırt bozulmaz.... :haha: :haha:
:haha: :haha: :haha:

...mystery...

...mystery...

ATAAN

Gelip Gelip Birseyler Istiyo Ya, Geldigimden Beri Bir Rahat Vermedi  offoff:)

gece

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 09:39:43 ÖS
Gelip Gelip Birseyler Istiyo Ya, Geldigimden Beri Bir Rahat Vermedi  offoff:)
:haha: :haha: