Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Bir Konunun Baslangic Mesajlari Cok Komik Ya

ATAAN

1 nci Mesaj

Arkadaslar bu konu üzerinde online olan arkadaslarimiz birbirleriyle pratik yapabilir ve almancalarini gelistirebilirler.

ATAAN

2nci
nasil?hangi konu üzerinde?

ATAAN

3ncü
hadi başlayalım o zaman

ATAAN

ATAAN

ATAAN

6nci
işte önemli olanda bu konu yok konuyu online olan üyeler açıcak zaten ve muhabbet almanca devam edip gidicek.

3,14

--> :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: Ben izninizle eve gideyim mi? utanan:)

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 15, 2009, 03:41:30 ÖS
--> Ablacigim birak gezinme ya orada. Senin yerine ben gezineyim, ben kederleneyim. ;D

--> Bir hafta mi? Baya da cok sürmüs ya... :cryla:

--> Bir su bardagi süt, bir yemek kasigi bal, bir tatli kasigi zencefil. Karistiriyorsun, iciyorsun, her sabah ve aksam. ;)

Merak etme ya Iyilesicem .
Recete icin tesekkür Ederim .

ATAAN

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 15, 2009, 03:46:07 ÖS
--> :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: Ben izninizle eve gideyim mi? utanan:)
Tamam Onucum Görüsürüz Damat  byby:)

3,14

Alıntı yapılan: gece - Ocak 15, 2009, 03:46:26 ÖS
Merak etme ya Iyilesicem .
Recete icin tesekkür Ederim .

--> Bana degil, halama tesekkür et, o bana söylemisti. Ama grip icin ilac mi, yoksa önlem miydi hatirlamiyorum. Önlem olabilir, ama sen yine de dene cok yardimci olacagina inaniyorum. :)

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 15, 2009, 03:47:31 ÖS
--> Bana degil, halama tesekkür et, o bana söylemisti. Ama grip icin ilac mi, yoksa önlem miydi hatirlamiyorum. Önlem olabilir, ama sen yine de dene cok yardimci olacagina inaniyorum. :)

Denerim sagolasin.
Görüsmek üzere Hoscakal Onur sevgiye Selam söyle ...

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 03:46:45 ÖS
Tamam Onucum Görüsürüz Damat  byby:)

--> Izni de aldigima göre hadi görüsmek üzere. Daha eve gidecegim de dinlenecegim. Ya bu kütüphanedeki bilgisayarlarin neden hepsinde sandalye yok ki sanki. offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) :haha:

3,14

Alıntı yapılan: gece - Ocak 15, 2009, 03:48:55 ÖS
Denerim sagolasin.
Görüsmek üzere Hoscakal Onur sevgiye Selam söyle ...

--> Bas üstüne ablacigim simdi söylüyorum hemen. alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

3,14

Alıntı yapılan: gece - Ocak 15, 2009, 03:48:55 ÖSDenerim sagolasin.

--> Ama dikkat et, bu zencefilin öyle bir tadi var ki, ictiginde bogazini yakiyor ya.... ;D ;D ;D ;D

3,14

--> Söyledim selamini, o da sana selam söyledi. "Aksam devam ederiz, dün aksam yarim kalmisti zaten", dedi. :)