Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 15, 2009, 05:31:17 ÖS
yaa gece ablanın o tarçın ve bal karışımı muhteşem şey nasıl yapılıyor bir vatandaş da şu aciz kula bi yardım ediverse :-\

--> Bir su bardagi sicak süt, bir yemek kasigi bal, bir tatli kasigi zencefil. ;D Iyice karistiriyorsun, iciyorsun. ;D Hos geldin bu arada. Ya da ben hos geldim... ??? Hangimiz daha önce geldik ki... :haha:

ATAAN

Ben Yemege Cikiyorum Arkadaslar Görüsmek Üzere   byby:) byby:) byby:)

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 05:32:49 ÖS
Formül Sayin Gecede Valla, Tüm Telif Haklari Aynen Kendisinde  :)

--> Benim zencefille idare et gece abla gelene kadar... ;D :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 05:35:49 ÖS
Ben Yemege Cikiyorum Arkadaslar Görüsmek Üzere   byby:) byby:) byby:)

--> byby:) byby:) byby:) Afiyet, bal, seker olsun Sevgili Kayinim, yarasin! :) byby:)

dielosch

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 15, 2009, 05:34:23 ÖS
--> Bir su bardagi sicak süt, bir yemek kasigi bal, bir tatli kasigi zencefil. ;D Iyice karistiriyorsun, iciyorsun. ;D Hos geldin bu arada. Ya da ben hos geldim... ??? Hangimiz daha önce geldik ki... :haha:

ikimizde hoşgeldik  :haha: sağoll ama zencefil'li şeyleri hiiiç içemiyorum yaa nasıl içcem acaba :-\ sağol bu arada  :)

gece

Ben Yemege Cikiyorum Arkadaslar Görüsmek Üzere   byby:) byby:) byby:)

Afiyet olsun byby:)
demek yemek yaptiniz gelince maceranizi dinlemek isteriz demi  arkadaslar   ;D

dielosch

Ben Yemege Cikiyorum Arkadaslar Görüsmek Üzere   byby:) byby:) byby:)

Aifyet olsunn  byby:)

3,14

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 15, 2009, 05:42:51 ÖS
ikimizde hoşgeldik  :haha: sağoll ama zencefil'li şeyleri hiiiç içemiyorum yaa nasıl içcem acaba :-\ sağol bu arada  :)

--> Ben de icemiyorum, ama babam kendine yapmadan bana da soruyor, yapayim mi bal-süt-zencefil diye. Bir defa evet dedim pisman oldum. Acayip bir sey bu ya, denemen lazim. :haha: :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 15, 2009, 05:45:53 ÖS
--> Ben de icemiyorum, ama babam kendine yapmadan bana da soruyor, yapayim mi bal-süt-zencefil diye. Bir defa evet dedim pisman oldum. Acayip bir sey bu ya, denemen lazim. :haha: :haha:

güzel değil ama içmek mi istiyor insan ??  :haha: denicem zatenn yoksa kurtulamıcam şu sini şeyden  tickoff:) Benim de annem çok düşkün öyle şeylere bir sürür şey var çekmecede adını bile bilmediğim :-\

3,14

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 15, 2009, 05:47:44 ÖS
güzel değil ama içmek mi istiyor insan ??  :haha: denicem zatenn yoksa kurtulamıcam şu sini şeyden  tickoff:) Benim de annem çok düşkün öyle şeylere bir sürür şey var çekmecede adını bile bilmediğim :-\

--> Yanlis anladin ya, onun tadinin öyle oldugunu bilmiyordum, bir kere ictim cok acayip bir sey. Ama icmekte fayda var... halayy:)

gece

Ben biraz yokum gencler yoruldum ya  :-[
Görüsmek üzere

dielosch

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 15, 2009, 05:55:32 ÖS
--> Yanlis anladin ya, onun tadinin öyle oldugunu bilmiyordum, bir kere ictim cok acayip bir sey. Ama icmekte fayda var... halayy:)

gözüm korktu ama denicemm  :haha: neyse çıkıyım ben şimdii hastayım ama bilgisayar başından kalkmıyorum yanii :-\ neysee hadi ben gittim  byby:)  byby:)

bu arada Gece abla  byby:) ama girdiğin zaman o tarçınlı ballı şeyin tarifiini istiyorumm ona göree  ya:)  byby:)

3,14

Alıntı yapılan: gece - Ocak 15, 2009, 05:56:46 ÖS
Ben biraz yokum gencler yoruldum ya  :-[
Görüsmek üzere

--> byby:) byby:) Kendine iyi bak, cabuk iyiles yaaa... :) byby:)

3,14

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 15, 2009, 05:58:24 ÖS
gözüm korktu ama denicemm  :haha: neyse çıkıyım ben şimdii hastayım ama bilgisayar başından kalkmıyorum yanii :-\ neysee hadi ben gittim  byby:)  byby:)

bu arada Gece abla  byby:) ama girdiğin zaman o tarçınlı ballı şeyin tarifiini istiyorumm ona göree  ya:)  byby:)

--> Gecmis olsun sana da. Herkes hasta ya ne is bu? ??? offoff:) Zencefili icmeyi unutma... alkis:) :haha: byby:)

zeytin

herkese slmmmmmmmmmmmmm ;D

...mystery...

bendende bir selammmmmmmmmmmmm.......... ;D ;D nasılsınız.... :-*

3,14

--> Benden de selam hadi. :)