Alyansı neden dördüncü parmağımıza takmalıyız?

Başlatan ATAAN, Ocak 10, 2009, 05:09:38 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

ayy gercektende deendim öyle oldu.
paylasim icin cok sagol abicim  okey:)  :-*

Allah sevenleri ayirmasin.

smaili

cok güzel bi aciklama kimin bunu cözdügü önemli degil ama bütün bunlari ayarliyan ne güzel ayarlamis.

...mystery...

az önce denedim zorlayınca ayrıldılar.... :haha: :haha: ama günümüzde ayrılmalar olduğu için çok zorlayınca böyle olması normal.... ;D

...mystery...

ATAAN

Birde Bir Damar Konusu Varmis Bu Alyans Parmaginda Eminim O Konuyla Ilgili Birseyler Bulursunuz Sayin Mystery  ;D

f_tuba26

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 14, 2009, 04:48:58 ÖS
az önce denedim zorlayınca ayrıldılar.... :haha: :haha: ama günümüzde ayrılmalar olduğu için çok zorlayınca böyle olması normal.... ;D
tabi evet dogru :haha: :haha:

ATAAN

Ya Sizde Deneyelim Derken Parmaklarinizi Kirmayin Simdi, Sekilde Ne Deniyorsa Onu Yapin  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 04:41:52 ÖS
Birde Bir Damar Konusu Varmis Bu Alyans Parmaginda Eminim O Konuyla Ilgili Birseyler Bulursunuz Sayin Mystery  ;D
belki azıcık zorlarsam bulurum.... :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 04:58:31 ÖS
Ya Sizde Deneyelim Derken Parmaklarinizi Kirmayin Simdi, Sekilde Ne Deniyorsa Onu Yapin  :haha:
peki efenim.... utanan:) sizin karşınızda boynumuz kıldan ince... utanan:) :( ;D )

...mystery...

peki efenim.... utanan:) sizin karşınızda boynumuz kıldan ince... utanan:) ( ;D )

ATAAN

Ricamiz Olur Lütfen, Sizin Arge Calismalariniz Cok Basarili  ;D

...mystery...

zeytin

:haha: :haha: :haha: