Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

uffaq

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 09:22:43 ÖS
Sina 8 Yasinda   :haha: :haha: :haha:

abi enik diodun ama bu haksızlık oynamıyorum yaaaaaaaaaaaaa :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 09:20:41 ÖS
Ahanda Damatta Geldi  ;D

--> Oglan bizim kiz biziiiiiiiiiiiiiiimm. halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

dielosch

Alıntı yapılan: uffaq - Ocak 15, 2009, 09:21:18 ÖS
abi şimdiden böyleyse büyünce ne yapacaksın hiç tutamazsın evde :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

:haha: ayyy yerim yaa benim köpeğime de arkadaşımın köpeği aşık olmuştu peşimizi bırakmamıştı valla eve kadar gelmişti peşimizden gitmek bilmedi sonra arkadaşım zorla götürdü valla ayrılırlarkenki bakışlarını görmeliydiniz yaa sanki insan gibiydilerr sonra yarın bi baktım yokk kaçmış meğerse o köpeğin yanına gitmiş  :haha:

zeytin

Atann amca Kuru fasülyeye geçsek :haha: :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: uffaq - Ocak 15, 2009, 09:23:44 ÖS

abi enik diodun ama bu haksızlık oynamıyorum yaaaaaaaaaaaaa :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Almancaxin Download Sayfasinda Resmi Var Bakabilirsin  ;D

3,14

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 15, 2009, 09:23:20 ÖS
boşver bende dün o kadar çalıştım mat.a ama diğer hoca sağolsun ortak olunca 3 sınıf olarak topluca 30 bekliyoruz... :haha:

bizim tüm sınavlar ortak vee nerden buluyorlar soruları hiiç bilmiyoruz yaaa acayip kazıkk ben de o civarlarda bekliyorum yanii :-\

ATAAN

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 15, 2009, 09:24:32 ÖS
:haha: ayyy yerim yaa benim köpeğime de arkadaşımın köpeği aşık olmuştu peşimizi bırakmamıştı valla eve kadar gelmişti peşimizden gitmek bilmedi sonra arkadaşım zorla götürdü valla ayrılırlarkenki bakışlarını görmeliydiniz yaa sanki insan gibiydilerr sonra yarın bi baktım yokk kaçmış meğerse o köpeğin yanına gitmiş  :haha:
Benim Sina Cok Zilli , O Beni Gezdiriyor Ya    :haha: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 15, 2009, 09:25:45 ÖS
bizim tüm sınavlar ortak vee nerden buluyorlar soruları hiiç bilmiyoruz yaaa acayip kazıkk ben de o civarlarda bekliyorum yanii :-\
bizim son sınavların bazıları bazılarınında hepsi ortaktı dengesizler yaa... :haha: ama şundan dolayı okul küçük bazı derslerin tek hocası var öyle olunca bütün okula o hoca giriyo mecbur ortak oluyo hepsi... :haha: :haha:

ATAAN

Yahu Sizin Okullarin Müfredati Sadece Sinav Üstüne, Size Hic Ders Göstermiyorlarmi  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 09:26:14 ÖS
Kayınpeder Atann amca nasilsinn :haha:

...mystery...

gösteriyolar ama gösterince istedikleri için habire quiz oluyoruz ama dilaraları bilemem arada bi şehir farkı varda... :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 09:26:14 ÖS

:haha: benim arkadaşımla benim bi köpeğim vardı 9 yaşında şimdi adı Aras bitiyorum yaa süper karizma bayılıyorumm Aras'ıma söylememe gerek var mı bilmiyorum ama erkek  :haha: kocaman yaa benim kadar bişeyy valla Lesy'nin ( böylemi yazılıyor bilmiyorum ;D ) baya bi gelişmişi diyim  ;D

zeytin

ayy benimde Rıfkı diye su kablumbağam vardı ama vefat etti daha doğrusu intihar etmiş şimdi duygulandım :embarassed:

dielosch

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 09:27:08 ÖS
Yahu Sizin Okullarin Müfredati Sadece Sinav Üstüne, Size Hic Ders Göstermiyorlarmi  :haha:

yok valla özellilkle fizikten ders işlemiyoruz diyebilirim adam manyak yaa  :cryla: 4 getircem diye öldüm fiziği yaa hiç bişey anlatmıyor yazılı nasıl olcak söylemiyor yazılıda kalıyoz böyle 1. yazılıdan sonra aklımız başımıza geldi diğer sınıfların öğretmenlerinden öğreniyoruz arrtık nasıl olcağını :-\  ;D