“Keşke”lerinle yüzleş bugün...

Başlatan ATAAN, Aralık 10, 2008, 02:19:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Birazdan kovulmayacaksak şahaneyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 16, 2009, 08:20:43 ÖS
Arkadaslar Sohbetinizi Bölmeyim, Nasilsiniz? Gayet Iyi Görünüyorsunuz, Umarim Rahatsiz Etmemisimdir  :zopa:
:haha:
aaa yok ne rahatsızlığı buyrun sizde katılın muhabbete(ne kadar yüzsüzüm yaa ama normalde böyle değilimdir şaka yani... ;D )

ATAAN

Siz Kimliklerinizi Gösterin Bakayim, Buraya Girmeye Yetkiniz Varmi, Sen Siritan Niye Siritiyonnnnnnn
Miniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik   Arkadaslar Seni Özlemisler  :haha:

zeytin

bu bölümde herkes sırıtıyo hangi birisine söyliyirsun acabula :haha: :haha: :haha:

...mystery...

...mystery...

yaa upload'dan resim yükleyemiyorum kimliği nasıl göstericem.... :-\ ;D

zeytin

birkere amcalık durumundan benim giriş kartı gösterme gibi bir yetkim yokk(ben size demiştim amcalık zor meslektir diye ama dinletemedim sakalım yokk ki dinlenssin :haha: :haha: :haha:)

...mystery...

zaten bugün İstanbuldan gelirken otobüste kimlik kontrolü yaptılar beni arıyolarmış buğulu cama yazı yazarken iniş takımlarım halıyı azıcık çamur yapmışta birileri şikayet etmiş... ;D

gece

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 16, 2009, 08:30:42 ÖS
birkere amcalık durumundan benim giriş kartı gösterme gibi bir yetkim yokk(ben size demiştim amcalık zor meslektir diye ama dinletemedim sakalım yokk ki dinlenssin :haha: :haha: :haha:)
evet ben şahidim demişti.... ;D ;D

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 16, 2009, 08:28:37 ÖS
bu bölümde herkes sırıtıyo hangi birisine söyliyirsun acabula :haha: :haha: :haha:
Ben Sizi Sanirim Rahatsiz Ettim, Bölmeyim Muhabbeti Bari, Sizin Actiginiz Konulara Bakayim Bende Siz Burda Laflarken  ;D ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 16, 2009, 08:31:53 ÖS
Ben Sizi Sanirim Rahatsiz Ettim, Bölmeyim Muhabbeti Bari, Sizin Actiginiz Konulara Bakayim Bende Siz Burda Laflarken  ;D ;D ;D

Tamam ya ben ciktim  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 16, 2009, 08:31:53 ÖS
ama tek başınıza muhabbet edersiniz yanlış bi düşünceye sebep olursunuz olmaz yani... :haha: sizin gibi aklı başında bi insan küçük bi yanlış anlamaya kurban gitmesin(bunda ciddiyim yağcılık olarak almayın bence çok aklı başında bi insansınız... :) )

ATAAN